Sărbătoare cu lacrimi pentru Alexandra şi Luiza. Familia Melencu a pregătit tort, a invitat prietenii fetei: „Mă uit pe drum sa o văd”

Momente grele pentru părinții fetelor dispărute la Caracal, în zi de mare Sărbătoare. Alexandra și Luiza se numesc și Mihaela. Mama Luizei a invitat chiar prietenele fetei să o sărbătorească cu tort, baloane, artificii. 

08 nov. 2019, 07:58
Sărbătoare cu lacrimi pentru Alexandra şi Luiza. Familia Melencu a pregătit tort, a invitat prietenii fetei: „Mă uit pe drum sa o văd”

E o zi tristă în casa familiei Luizei Melencu. Astăzi fata ar fi trebuit să-şi sărbătorească ziua onomastică, de la Sfinţii Mihai şi Gavril. Fata se numea şi Mihaela. Este primul an în care fata nu este acasă, alături de mama ei şi de bunicii care au crescut-o. Este un moment foarte greu pentru familie, de şapte luni nu se mai ştie nimic de Luiza.

„E o zi foarte tristă. E prima zi când Luiza nu e acasa de ziua ei să îi sarbatorim ziua. O aştemptam când venea de la liceu. Îmi sărea în brate şi îi sărbătoream ziua. Nu mai e lânga noi de 7 luni. Am invitat colegii, colegele, preietenii, vecinele să îi sărbătorim ziua. Chiar dacă nu e lângă noi îi sărbătorim ziua. Nu credem ca e moarta. Noi o asteptam acasa cu mult drag şi dor. Am făcut mai multe pregatiri, prajituri, tot ce ii placea ei am facut. O aşteptam să vina acasă. Nu credem că e moartă. Nu vrem să auzim asta. O asteptam acasa. Mă uit pe drum sa o văd. Ma uit sa vina Luiza acasa. Ea nu vine de 7 luni. Nu avem incredere in nimeni. Îmi e dor de ea. O vad in fata ochilor. Mi-e dor de ea ca am crescut-o 18 ani. Am muncit si am crescut-o. Mama ei a fost in strainatate si a muncit pentru ea. Şi la 18 ani au luat-o nenorocitii şi nu aflam nimic de ea. Eu ce sa zic. Luiza mamaie, de unde esti acolo Dumnezeu sa te ajute sa fii sanatoasa. Te asteptam acasa, sa poti sa scapi sa mergi acasa la mamaia ta care te-a crescut si te iubeste mult de tot. Atat vreau. Dumnezeu sa te ajute. Vreau sa vina acsa. La multi ani, fata mea. Te iubim si te pupam”, a spus plângînd bunica Luizei Melencu.

„O zi foarte tristă fără Luiza. Mi-e foarte greu să vorbesc. Mi-e foarte dor de ea. Luiza s-a sărbătorit în fiecare an alături de colegi, prieteni şi aici cu noi în familie. Noi am sărbătorit-o acasă. Mama ei a făcut pregătirile. Mi-e foarte dor de ea”, a povestit, cu lacrimi în ochi, bunicul Luizei, la România TV.

În lipsa unui rezultat clar din partea anchetatorilor, rudele Luizei nu şi-au pierdut speranţa că fata este în viaţă. Din acest motiv, mama Luizei a făcut pregătiri pentru onomastica fiicei sale. A cumpărat tort şi le-a invitat pe cele ai bune prietene ale Luizei, potrivit România TV

Momente la fel de grele sunt şi pentru familia Alexandrei. Şi ea ar fi trebuit să-şi sărbătoarească astăzi ziua onomastică. Şi pe ea o chema şi Mihaela.

Alexandru Cumpănaşu mesaj pe Facebook către Alexandra: „Dacă Luiza este cu tine, transmite-i La Mulţi Ani!”