Sărbătoare MARE în familia lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel tocmai a făcut ANUNŢUL

Cristi Borcea, dar și fiul său, Milan Cristian, își serbează, miercuri, ziua de nume. Valentina Pelinel le-a pregătit celor doi un tort spectaculos și a transmis un mesaj emoționant pe contul său de Instagram.

25 dec. 2019, 17:43
Sărbătoare MARE în familia lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel tocmai a făcut ANUNŢUL

Valentina Pelinel a devenit soția lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. În ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat și că vedeta este însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi a avut loc pe 30 septembrie 2018, la Budapesta.

„La multi ani binecuvantati celor doi Cristiani din viata mea” La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua in aceasta Sfanta zi de Craciun. Sarbatori magice tuturor””, a scris Valentina Pelinel.

Prima imagine cu Cristi Borcea şi cei trei copii după eliberarea din închisoare. Ce a postat Valentina Pelinel pe Instagram

Valentina Pelinel a câștigat concursul „Top Model România” în 1999 și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014. S-a măritat apoi cu Cristi Borcea, cu care are trei copii, un năiat şi două fete gemene.