Sărbătoare regală la Castelul Peleş. Principesa Margareta a împlinit 65 de ani VIDEO

Mare sărbătoare la Casa Regală a României. Principesa moştenitoare Margareta a împlint, pe data de 26 martie, 65 de ani, ocazie cu care familia regală a oferit un dineu la Castelul Peleş. După-amiază, Principesa Margareta a decorat mai multe personalităţi ale vieţii publice în cadrul unei ceremonii speciale.

27 mart. 2014, 07:01
Sărbătoare regală la Castelul Peleş. Principesa Margareta a împlinit 65 de ani VIDEO

26 martie este ziua în care România a fost proclamată Regat, dar şi ziua de naştere a Alteţei Sale Regale, Principesa Margareta. Doar 26 de invitaţi de onoare din ţară şi din străinătate au fost invitaţi la ceremonia de la Castelul Peleş. Oaspeţii au fost medaliaţi, potrivit România TV.

Dineul a fost organizat într-unul dintre cele mai elegante saloane, sufrageria de stat a Castelului Peleş. Aici nu s-au mai oficiat dineuri din 1947, anul în care Regele Mihai a abdicat. Organizarea ceremoninei a durat mai multe zile, iar angajaţii Casei Regale s-au pregătit temeinic, astfel încât totul să se desfăşoare impecabil.

Preparatele au fost pe măsura evenimentului, iar desertul a fost pregătit după o reţetă a Principelui Radu. „Meniul special a fost ales de familia regală. Este special pentru că nu îl găsiţi nicăieri, în nicio carte de bucate”, a declarat majordomul familei regale, Florin Cornel Euşan.

Special pentru dineu au fost aduse tacâmurile din aur şi argint de la Palatul Elisabeta.

CITEŞTE ŞI: Casa Regală a României a decorat primul CETĂŢEAN MOLDOVEAN