SĂRBĂTORI FERICITE PENTRU un român din Roşia Montană: a câştigat un Mercedes la tombolă

SĂRBĂTORI FERICITE! Românii îşi încearcă tot mai mult şansele la jocurile de noroc. 

23 dec. 2013, 16:09
SĂRBĂTORI FERICITE PENTRU un român din Roşia Montană: a câştigat un Mercedes la tombolă

SĂRBĂTORI FERICITE pentru un român. Moş Crăciun a venit cu adevarat pentru Nicolae Calin Paven, 30 de ani, din Rosia Montana. A participat la tombola “Pentru un Mercedes C Class de Public Bet nu ma las!” si a castigat marele premiu. „De cand am fost sunat, si pana acum, nu am mai inchis un ochi. Nu-mi venea sa cred ca eu sunt castigatorul. Abia acum m-am linistit”, ne-a povestit, in aceasta dimineata, fericitul castigator, care a venit la sediul firmei pentru a-si ridica premiul.

„Chiar mi-am dorit sa castig aceasta masina. Numai cu gandul asta m-am inscris”. Nicolae Calin Paven a lucrat pana de curand, iar acum este somer cu un „ajutor” de 375 de lei. Anul acesta s-a si insurat, astfel ca autoturismul castigat ii face niste Sarbatori cu adevarat fericite! El a avut 72 de bilete inscrise in campanie, jucate la agentia din Campeni.

Tot din Ardeal vine şi câştigătorul de la Loto. Marele premiu pus în joc duminică la categoria I a jocului Loto 6/49, de peste trei milioane de lei, a fost câştigat, un singur jucător ghicind toate cele şase numere extrase, respectiv 3, 45, 22, 48, 10 şi 13, potrivit site-ului Loteriei Române.

Valoarea exactă a premiului este de 3.014.025,73 lei, conform loto.roBiletul norocos a fost jucat la agenţia 06-052 din Bistriţa şi a fost completat cu o variantă simplă de 4,9 lei, a precizat Loteria Română.