Sârbu: Cei care au urmărit dezbaterea au văzut în Ponta un om pregătit, cu experienţă, spre deosebire Iohannis

Ilie Sârbu, senator PSD, susţine că cei care au urmărit dezbaterea au văzut în Victor Ponta un om pregătit, cu experienţă, care a răspuns concret tuturor întrebărilor, spre deosebire de Iohannis.

12 nov. 2014, 13:47
Sârbu: Cei care au urmărit dezbaterea au văzut în Ponta un om pregătit, cu experienţă, spre deosebire Iohannis

„Multumita dezbaterii de marti seara – despre care domnul Klaus Iohannis a realizat abia in al doisprezecelea ceas ca este un gest de minima barbatie sa se prezinte – romanii au putut vedea fata in fata cele doua optiuni pentru functia de Presedinte si diferentele fundamentale dintre cei doi.

Pe de o parte, oamenii au putut vedea in prim-ministrul Victor Ponta un candidat care a venit 100% pregatit, care a raspuns cu precizie si cu date concrete tuturor intrebarilor si care a reusit sa-si expuna realizarile din ultimii doi ani, precum si teme importante din programul sau prezidential. In acelasi timp, cei care au urmarit dezbaterea l-au vazut pe Klaus Iohannis cat de iritat si de slab pregatit a fost, cate lacune are pe teme fundamentale ce tin de economie, de legislatie si de atributiile functiei prezidentiale.

Domnul Klaus Iohannis nu a stiut lucruri esentiale precum pensia medie din Romania, ce prevad diverse articole din Constitutia Romaniei, cate sectii de vot s-au organizat in strainatate sau cat valoreaza un punct procentual din TVA raportat la bugetul de stat. Tocmai de aceea, candidatul ACL a incercat sa-si acopere toata aceasta necunoastere printr-o atitudine ostila, jignind si tipand in direct. La Cotroceni nu trebuie sa ajunga niciodata un om atat de slab pregatit precum a aratat Klaus Iohannis ca este”, a declarat Ilie Sârbu.