Sarcina îi dă mari bătăi de cap unei vedete din showbizul românesc

"Pantera Neagră", pe numele său real Alina Eriko, va deveni mămică pentru a doua oară. Se pare ce de această dată vedeta are o sarcină toxică, cu foarte multe greţuri. 

22 sept. 2017, 19:24
Sarcina îi dă mari bătăi de cap unei vedete din showbizul românesc

Alina Eriko îşi va ţine în curând în braţe cel de-al doilea copil. Nu ştie daca va fi baieţel sau fetiţă, însă ştie cu siguranţă ce nume va avea.

„Nu ştiu ce sex va avea copilul, nu vreau să ştiu, vreau să fie o surpriză. Mă aştept din zi în zi să nasc. E foarte năzdrăvan. E activ, şi acum mişcă. (…) Lichidul e la locul lui, inimioara îi bate cum trebuie. Eriko îşi doreşte un frăţior şi vrea să-l cheme Andres, dar eu vreau o fetiţă. Aş vrea să o cheme Jaqueline Ambra. (…) Am luat body, ciorăpei, bluziţă, am luat şi pe roz şi pe albastru”, a spus Alina Eriko la o emisiune tv.

Deşi spune că îi plac foarte mult copiii, vedeta recunoaşte că la început a vrut să renunţe la sarcină

„Chiar am vrut să avortez. Am zis că nu vreau să mă feresc. Eu am rămas însărcinată şi nu mi-am dat seama. Eu făceam nişte implanturi, dantura de la cap la coadă. De patru ori făceam anestezii şi când am mers la doctor a zis că e exclus un avort. E o sarcină toxică. Noaptea se mişcă încontinuu. Greţuri, vomă, cred că de pe la 3 luni. Aveam 48 de kilograme, acum am vreo 56. (…) Sper să-mi fie mai uşor acum şi să nu mai stau 12 ore în travaliu. Tatăl nu a fost pregătit”, a mai spus „Pantera Neagră”.

Alina Eriko a intrat în showbiz recent cu numele de „Pantera neagră”. Tânăra are un copil, dar este la cuțite cu tatăl lui. Este adepta tatuajelor și a operațiilor estetice și posedă un trup de invidiat.

Citeşte şi ADEVĂRATĂ TELENOVELĂ. O divă de la noi a rămas însărcinată, iar tatăl copilului se însoară cu altă femeie şi face copil şi cu ea