SĂRUTUL MORŢII. Ce a păţit un BĂRBAT după ce a hrănit aligatorii direct din GURĂ VIDEO

Mai mulţi turişti care se aflau în vacanţă în mlaştinile di Louisiana, America, a fost şocaţi înj momentul în care ghidul lor a sărit din barcă, cu toate că apa era plină de aligatori. Mai mult, el a hrănit reptilele direct din gură. Cu toate acestea, hrănirea animalelor sălbatice este interzisă şi bărbatul riscă închisoare pentru gestul său.

15 iun. 2014, 08:54
SĂRUTUL MORŢII. Ce a păţit un BĂRBAT după ce a hrănit aligatorii direct din GURĂ VIDEO

Un incident bizar a avut loc în timp ce mai mulţi turişti americani se plimbau cu barca printr-o mlaştină plină de aligatori. Cu toate că atunci când încep turul, vizitatorii sunt anunţaţi că aligatorii sunt periculoşi, un ghid turistic a vrut să demonstreze că îi poate controla, potrivit AP.

Citeşte şi Aşa ceva nu auzi nici în BANCURI: Ce a păţit un CROCODIL de doi metri după ce o CONTABILĂ OBEZĂ a căzut pe el

Bărbatul a început să înoate alături de ei, ca apoi să îi ia în braţe. Mai mult, el a scos o bucată de carne din buzunar şi i-a hrănit din mână, ca apoi să ţină mâncare între dinţi şi să lase reptila să o ia direct din gură.

Citeşte şi ŞOCANT: Copil de 11 ANI, devorat de o BESTIE chiar sub ochii părinţilor după o partidă de pescuit FOTO

Cu toate acestea, autorităţile interzic hrănirea aligatorilor în sălbăticie, motiv pentru care poliţia a deschis o anchetă pe baza imaginilor postate pe internet. Gestul de teribilism al tânărului ar fi putut să îl coste viaţa.