ŞASE ANI de ÎNCHISOARE pentru un SINGUR SELFIE. Ce a făcut un bărbat de a meritat o aşa pedeapsă FOTO

Un tânăr din Marea Britanie a fost condamnat la şase ani de închisoare din cauza unui selfie pe care poliţiştii l-au găsit în telefonul acestuia.

16 mart. 2015, 11:54

Astfel, Edward Cooper, de 24 de ani, a fost victima unui şir nefericit de evenimente care au dus la condamnarea sa. Totul a început când autorităţile au mers la un accident în care a fost implicată o maşină furată, abandonată mai apoi de hoţ. Ulterior, el a fost arestat pentru posesie de cannabis şi dus la secţie, potrivit Metro.

Citeşte şi Gestul ŞOCANT al unui TATĂ. Motivul bizar pentru care a instalat în dormitorul copilului o CAMERĂ secretă

În timpul percheziţiei, poliţiştii au găsit în telefonul acestuia un selfie în care tânărul ţinea o armă în mână. Când ofiţerii au început să caute puşca, ei au dat peste un rucsac în care au găsit componente din aceasta şi nouă cartuşe gata să fie folosite, alături de amprente ale lui Cooper pe patul puştii şi pe trăgaci. Mai mult, aceleaşi amprente se găseau şi pe maşina furată.

Citeşte şi A vrut să se facă frumoasă pentru IUBIT şi a mers la un SALON. A ieşit de acolo PLÂNGÂND în HOHOTE FOTO

În apărarea sa, avocatul a spus că nu există dovezi că tânărul ar fi folosit armă şi că s-a pozat cu ea din „prostie”. În acelaşi timp, vinovatul este recidivist şi era eliberat condiţionat, după o condamnare la închisoare de trei ani şi jumătate, urmând să se întoarcă după gratii pentru şase ani.