Şase maşini, mistuite de flăcări în Hunedoara. Incendiul a fost observat târziu, focul a avut timp să se extindă

Șase mașini au fost distruse de flăcări pe o stradă din municipiul Hunedoara, focul pornind de la un autoturism despre care pompierii au stabilit că a fost incendiat în mod intenționat.

27 dec. 2015, 15:24
Şase maşini, mistuite de flăcări în Hunedoara. Incendiul a fost observat târziu, focul a avut timp să se extindă

Un incendiu puternic a avut loc, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, pe o stradă din municipiul Hunedoara și a pornit de la o primă mașină, flăcările fiind observate cu întârziere. Autoturismul a fost distrus în totalitate.

”S-a concluzionat că este vorba despre o incendiere intenționată”, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara, Anemona Doda, potrivit Agerpres.

Deoarece incendiul a fost observat târziu, focul a avut timp să se extindă la alte cinci mașini parcate pe strada Independenței din Hunedoara. La aceste autoturisme au fost deteriorate elemente din plastic, spoilere, oglinzi, anvelope și vopseaua de pe unele mașini.

Cercetările continuă, pompierii reușind să găsească lângă mașina distrusă o brichetă și o substanță inflamabilă despre care se apreciază că au fost folosite pentru inițierea incendiului.

Vezi şi: Incendiu în Cluj. O casă a fost mistuită de flăcări