Şase oameni spulberaţi de o maşină, în timp ce salvau răniţi. Un tânăr de 24 de ani a murit

Un bărbat din Focşani a murit şi alţi cinci au fost răniţi în timp ce încercau să acorde ajutor victimelor unui alt accident produs pe raza comunei Mărăcineni, din judeţul Buzău. Victimele au fost izbite în plin de o maşină care a derapat.

12 aug. 2016, 10:13
Şase oameni spulberaţi de o maşină, în timp ce salvau răniţi. Un tânăr de 24 de ani a murit

Un accident grav de circulaţie s-a produs vineri, pe E85, la intrare în Mărăcineni, dinspre Poșta Câlnău. Un bărbat în vârstă de 24 de ani a murit şi alte cinci persoane au fost rănite, după ce au fost spulberate de un Ford care a derapat pe şoseaua umedă. Tânărul de 24 de ani era şofer de TIR şi se oprise pe marginea drumului pentru a le acorda primul ajutor pasagerilor unui autoturism Skoda ieşit în decor.

O Skoda cu număr de Suceava ar fi derapat, s-a izbit de parapetul de piatră de pe marginea șoselei și apoi s-ar fi răsturnat. Alți conducători auto, printre care și șoferul unui TIR de Vrancea, au oprit să acorde ajutor conducătorului auto și pasagerilor din mașină, moment în care un Ford de Buzău care venea cu viteză ar fi derapat în curba de la intrarea în localitate și i-a izbit pe toți în plin.

Tânărul de 24 de ani a murit, iar cinci persoane sunt rănite: o femeie de 47 de ani din Suceava, fiica acesteia, de 24 de ani și trei tineri cu vârste între 23 și 27 de ani, toți buzoieni, care ajutau familia din Skoda și care au fost izbiți în plin de o mașină cu număr de Buzău, scăpată de sub control de un șofer de 35 de ani din Bacău.