Accident cu şase victime pe DN 58, între Bocşa şi Reşiţa

Drumul naţional 58B, între Bocşa şi Reşiţa, este blocat, marţi, după-amiază, din cauza unui accident rutier, produs între două autoturisme, care s-a soldat cu rănirea a şase persoane.

19 feb. 2019, 12:42
Accident cu şase victime pe DN 58, între Bocşa şi Reşiţa

„În jurul orei 12,40, s-a produs un accident între două autoturisme, care s-a soldat cu şase victime, din care una încarcerată. Au intervenit două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa, mai multe echipaje SAJ şi Poliţie. Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea persoanei prinse în autoturism şi asigurarea măsurilor PSI. În total, în cele două autoturisme s-au aflat şapte persoane. Una dintre ele, însă, a refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU „Semenic” al judeţului Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea, potrivit agerpres.ro.

Citeşte şi ACCIDENT pe DN1, între Alba Iulia şi Sântimbru, 5 autoturisme implicate, o persoană rănită VIDEO

Citește și: O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite într-un accident rutier pe raza comunei Schela

Accidentul a fost provocat de şoferul unuia dintre autoturisme, care a intrat pe contrasens, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Adrian Jurjică. În prezent, se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.