Şase persoane au murit în coliziunea a două autobuze, în Baltimore FOTO şi VIDEO

Poliţia din Baltimore a informat despre tragicul accident în care au fost implicate două autobuze - unul pentru elevi de şcoală, iar celălalt pentru călători, în urma căruia şi-au pierdut viaţa şase persoane.

01 nov. 2016, 12:52

În teribilul accident niciun elev nu a fost în pericol, deoarece, din fericire, în autobuzul şcolar nu se afla niciun elev a informat poliţia locală, citată de presa americană.

În urma coliziunii dintre cele două vehicule, şase persoane şi-au pierdut viaţa şi mai multe au fost rănite, potrivit primelor informaţii furnizate de poliţie.

Citeşte şi Accident TERIBIL făcut de un şofer român de TIR în Anglia. Scria un SMS când s-a întâmplat totul VIDEO

Imaginile difuzate la televiziune arată elicoptere deasupra autobuzului de şcoală care s-a ciocnit frontal, cu celălalt autobuz de tip MTA, de călători, smulgându-i acestuia bucăţi mari din caroserie.

Poliţia din Baltimore a declarat, pe reţeaua Twitter, că şase persoane au murit şi mai multe au fost rănite în urma impactului puternic al celor dăuă autobuze, dar nu a dat detalii despre starea răniţilor şi nici nu a dezvăluit, deocamdată, identităţile persoanelor decedate.

Imaginile de la locul accidentului au fost luate din elicopter. Accidentul s-a produs, marţi, în jurul orei locale 06:30.

Pe reţelele de socializare au fost, de asemenea, postate imagini de la locul accidentului, unde echipele de salvare au ajuns în cel mai scurt tuimp după producerea accidentului.

Continuăm cu amănunte