Şase proxeneţi români au fost arestaţi în Spania. Victimele lor erau tot din România

Mai multe românce care au plecat în căutarea unui trai mai bun, în Spania, au ajuns să se prostitueze şi să fie cărăuşi de droguri. Acestea au fost exploatate sexual şi tratate mai rău ca animalele, de şase conaţionali. Potrivit România TV, indivizii au ajuns acum după gratii.

14 apr. 2015, 14:23
Şase proxeneţi români au fost arestaţi în Spania. Victimele lor erau tot din România

O doză de naivitate le-a adus pe mai multe românce în postura de sclave, în Spania. Ademenite de câțiva conaţionali cu promisiunea unui trai decent, acestea au ajuns să se prostitueze în Peninsula Iberică.

Citeşte şi Românul din Spania care şi-a strangulat iubita însărcinată, condamnat la 16 ani de închisoare

Nu primeau niciun ban de la proxeneţi, erau nevoite să doarmă în frig şi să facă baie cu apă rece într-o fermă dezafectată, ce funcţiona pe post de bordel. „Aceste femei erau păcălite, logic. Le promiteau muncă legală în Spania, iar apoi, prin violenţă, le obligau să se prostitueze în condiţii inumane şi fără să le plătească. Era o situaţie foarte gravă„, a declarat comisarul Jose Francisco Roldan.

Citeşte şi CRIMĂ ORIBILĂ în Spania. O româncă a fost ucisă de soţul ei

Când refuzau să se prostitueze, proxeneţii români le aplicau bătăi crunte. Mai mult, femeile erau folosite şi drept cărăuşi: bărbaţii le puneau să-şi ascundă în vagin droguri, pentru a fi mai greu de detectat în cazul unui control.

Citeşte şi 10 români, arestaţi în Spania: Au comis cel puţin 56 de furturi

În urma descinderilor în ferma de lângă Albacete, poliţiştii spanioli au scăpat şapte românce. Una dintre ele avea un bebeluş. La baza destructurării bandei de proxeneţi au stat denunţuri primite de poliţia română în toamna anului trecut. În urma reţinerii, cei şase proxeneţi români au rămas fără maşini şi banii făcuţi pe spatele femeilor.