Şase români şi-au cumpărat vacanţe de lux de 30.000 de euro. Unde se vor plimba

Publicat: Luni, 13 Mai 2013 15:34 // Actualizat: Luni, 13 Mai 2013 15:34 // Sursa: RTV.net

La scurt timp după ce o agenţie de turism a scos pe piaţă excursia de 30 de mii de euro, şase români au şi dat avans pentru incursiunea în paradis. O astfel de călătorie se organizează o dată la zece ani.

 

Vacanţa se desfăşoară pe parcursul a 23 de zile, preţul fiind unul pe măsură. Începe de la 18.000 de euro de persoană şi în funcţie de serviciile dorite poate ajunge până la 30.000 de euro de persoană.

Deşi preţul este destul de ridicat, 6 români au dat deja avans pentru această călătorie.

Excursia porneşte din Cape Town, locaţie unică în lume în ceea ce priveşte numărul speciilor marine. În paşi de tango, turiştii se vor îndrepta spre Buneos Aires, unde atracţia principală sunt şoselele late de 140 de metri, informează România TV.

O altă locaţie din excursia de lux este Insula Paştelui, unde turiştii pot vedea celebrele statui Moai. Turiştii de lux vor face un popas şi la Tahiti pentru a pluti şi la propriu şi la figurat, întrucât cazarea se va face în căsuţe plutitoare.

În itinerariu mai figurează Sydney şi Angkor, o locaţie din Cambodgia. Angkor este o lume care a rămas ascunsă secole întregi, fiind deschisă abia în secolul XX pentru vizitatori. Vacanţa de lux se încheie cu o vizită în Muscat, cel mai verde oraş din Orientul Mijlociu.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
13 mai 16:13
...Vacanţa de lux se încheie cu o vizită în Muscat, cel mai verde oraş din Orientul Mijlociu. Source Article from http://www.rtv.net/sase-romani-si-au-cumparat-vacante-de-lux-de-30000-de-euro-vezi-pe-unde-se-vor-plimba_79442.html ...
1
EUR
4.7536
RON
14 Oct
noapte 9 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H