Şase stelişti împotriva Olandei. Vezi echipa de start pentru meciul de la Amsterdam

Cinci modificări a făcut Victor Piţurcă în "unsprezecele" de start al naţionalei României, pentru meciul cu Olanda, faţă de întâlnirea de vinerea trecută, de la Budapesta, când tricolorii au încheiat 2-2 împotriva selecţionatei Ungariei, în preliminariile CM 2014.

26 mart. 2013, 15:25
Şase stelişti împotriva Olandei. Vezi echipa de start pentru meciul de la Amsterdam

Impulsionat de faptul că Steaua a eliminat- pe Ajax Amsterdam din Liga Europa, în urmă cu numai o lună, Victor Piţurcă a ales ca roş-albaştrii să ducă greul în disputa cu Olanda, pe care tricolorii o joacă marţi seara, de la ora 21.30, în preliminariile CM 2014.

Astfel, selecţionerul a operat nu mai puţin de cinci modificări faţă de meciul de la Budapesta: Gardoş îl înlocuieşte pe Dorin Goian, Răzvan Raţ pe Radu Ştefan, Adi Popa pe Torje, iar Tănase ia locul lui Bogdan Stancu, care va fi vârf împins, în locul lui Mutu. Briliantul va începe meciul pe banca de rezerve.

Iată echipa tricolorilor: Pantilimon – Tamaş, Chiricheş, Gardoş, Raţ – Bourceanu, Pintilii – Ad. Popa, Grozav, Tănase – B. Stancu.

Echipa Olandei: Vermeer – Janmaat, De Vrij, Martins Indi, Blind – Van der Vaart, Guzman, Strootman – Lens, Van Persie, Robben.

Meciul Olanda – România se va disputa de la ora 21.30 şi va putea fi urmărit LIVE TEXT pe ROMÂNIATV.NET.

Citeşte şi

Misiune imposibilă? Olanda, invincibilă la Amsterdam de 12 ani, dar tricolorii speră la minuni

Piţurcă: Chiar dacă nu marca la Budapesta, mă gândeam să-l titularizez pe Chipciu, la Amsterdam