Şase tineri moldoveni, reţinuţi pentru că ar fi maltratat o minoră de 16 ani VIDEO

Inspectoratul General de Poliţie anunţă că oamenii legii au reţinut şase tineri, originari din Cantemir, Călăraşi, Ocniţa şi Ialoveni. Aceştia ar fi maltratat o minoră de 16 ani din Ialoveni în noaptea de 24 spre 25 octombrie.

06 nov. 2017, 08:56
Şase tineri moldoveni, reţinuţi pentru că ar fi maltratat o minoră de 16 ani VIDEO

Tinerii reţinuţi au vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani. Printre cei şase agresori se regăsesc şi două fete, fiind vorba de o tânără de 18 ani şi una de 20 de ani, ambele originare din Ocniţa. Poliţiştii s-au autosesizat pe acest caz în urma unui material video trimis pe adresa IGP, în care a fost surprins momentul violenţei aplicate asupra minorei de 16 ani, scrie adevarul.ro.

Imediat, angajaţii IP Ialoveni de comun cu cei de la Inspectoratul Naţional de Investigaţii au demarat investigaţiile necesare, în urma cărora, au fost reţinute cele şase persoane, cercetate penal pentru huliganism.

De asemenea, poliţia a solicitat intervenţia specializată şi calificată a Centrului Internaţional „La Strada”, pentru a acorda minorei, care se află în stare de şoc, toată asistenţa psihologică şi juridică necesară.

Citeşte şi Trei tineri au fost reţinuţi după ce au violat o fată pe care unul dintre ei o cunoscuse pe Facebook