Sătucul uitat din Thailanda unde sunt semne că ar fi trăit fiinţe de pe alte planete GALERIE FOTO VIDEO

Imagini stranii ale unui sat din Thailanda, acum părăsit, dar care altădată era un punct de atracţie pentru cei care vizitau zona şi mai ales pentru amatorii de "senzaţii tari", ies din nou în atenţia publicului. 

13 aug. 2017, 09:07

In satul „extratereştrilor” au locuit la început mai multe familii, în aşa-numitele „farfurii zburătoare”. Casele extraterestre vopsite în culorile galben şi verde erau ridicate deasupra pământului şi se sprijineau, întocmai ca o navă extraterestră aşezată pe sol, pe piloni puşi în ordine circulară.

Forfotind de viaţă în anii 1960 şi devenind cu repeziciune populare, pline de turişti în acele vremuri, OZN-urile din micul sat  thailandez revin în actualitate, după decenii în care au fost ignorate.

O locuinţă „extraterestră” din ansamblul rezidenţial iniţial era dotată cu un living, o bucătărie, o baie şi  un dormitor, potrivit mirror.co.uk.

Între timp, construcţiile extraterestre care au fost „botezate” FUTURO s-au părăginit. Localitatea „extraterestră” se află într-un sat din districtul Wanli, din Taiwan.

Pe vremuri, era un habitat considerat de foarte multă lume ca fiind spaţiul perfect pentru a locui acolo. Habitatul  a fost proiectat de arhitectul  finlandez  Matti Suuronen. Unii repudiau aceste construcţii neobişnuite, spunând că sunt „oribile”.

Iniţial, arhitecţii voiau să ridice acolo nişte cabane pentru schiori, din materiale uşoare, care să poată fi mutate cu uşurinţă dintr-un loc în altul.

Declinul pentru futuristul complex a început o dată cu creşterea preţului petrolului, când nici proprietarii, nici turiştii nu şi-au mai permis să viziteze sau să locuiască în acel complex. Astfel, în scurt timp, acesta a ajuns în paragină.