Savanţii vor păli de invidie: Kim Jong-Un a descoperit LEACUL împotriva CANCERULUI

Regimul nord-coreean a anunţat că a descoperit un produs-miracol în vindecarea cancerului şi încetinirea procesului de îmbătrânire. 

14 iul. 2016, 20:51
Savanţii vor păli de invidie: Kim Jong-Un a descoperit LEACUL împotriva CANCERULUI

După ce s-a lăudat că a găsit leacul împotriva mahmurelii, regimul de la Phenian a făcut recent un anunţ care are toate şansele să îi facă pe cercetători să pălească de invidie.

Produsul-miracol care vindecă bolile de cancer şi încetineşte procesul de îmbătrânire nu este altceva decât o apă minerală provenită de la un izvor, care curge pe un versant al Muntelui Koryong aflat în apropiere de Phenian.

Potrivit propagandei nord-coreene, proprietăţile apei din „Fântâna Tinereţii” sunt cu adevărat „Magice” . „Apa magică” a acestei surse îi face pe oameni mai sănătorşi şi longevivi, aceştia putând să muncească şi până la 90 de ani fără nicio problemă.

Citeşte şi Descoperă care este planta de care Biblia şi Coranul spun că ar vindeca tot, mai puţin moartea

„Cercetătorii au descoperit că această apă conţine molecule foarte mici ce se absorb rapid în organismul uman. Aceste molecule acţionează ca un antioxidant care întârzie procesele de îmbătrânire ale organismului şi previne bolile de cancer”, se mai arată în raportul experţilor nord-coreeni. În plus, această resursă naturală este inepuizabilă. 

Faimosul lichid descoperită de către cercetătorii lui Kim Jong-Un va fi de acum încolo îmbuteliat şi vândut celor 25 de milioane de nord-coreeni.

Citeşte şi Secretul preparării cărnii a fost dezvăluit de un doctor. Te protejează de cancer

În afară de apa magică ce izvorăşte din munte, nord-coreenii se laudă cu plantele de leac autohtone, despre care spun că sunt folosite la fabricarea mediamentelor naturale, produse care nu conţin aditivi şi alte chimicale şi sunt garantate că nu provoacă efecte secundare chiar dacă sunt consumate pe termen lung.

Pe lângă aceste „descoperiri incredibile”, statul nord-coreean se laudă şi cu liderii săi „excepţionali” şi cu realizările acestora. De pildă, despre Kim Jong-Il – tatăl actualului lider de la Phenian – s-a spus că a învăţat să meargă după 3 săptămâni şi să vorbească, după 8 săptămâni de la naştere. Mai mult de-atât, fostului dictator nord-coreean i s-au recunoscut puteri supraomeneşti, între care şi puterea de a influenţa starea vremii folosindu-şi spiritul.