Saveta Bogdan, cadou special de Moş Nicolae: „Vreau să fiu frumoasă, să întineresc cu 20, 30 de ani”. VIDEO

De Moş Nicolae, ghetuţele vedetelor noastre sunt pline de cadouri, chiar dacă au depăşit de mult vârsta copilăriei. Iar atunci când Moşul nu-şi face apariţia, vedetele rezolvă singure această neplăcere şi îşi fac cadourile pe care şi le doresc cel mai mult. Este şi cazul interpretei de muzică populară Saveta Bogdan, care şi-a pus în "ghete" o vizită la medicul estetician.

06 dec. 2022, 09:50
Saveta Bogdan, cadou special de Moş Nicolae: „Vreau să fiu frumoasă, să întineresc cu 20, 30 de ani”. VIDEO

Saveta Bogdan îşi vrea tinereţile înapoi, dar pentru că acest lucru este imposibil, artista apelează la intervenţiile estetice de întinerire. De data aceasta, artista şi-a injectat acid hialuronic ca să scape de ridurile din jurul ochilor.

Saveta Bogdan şi-a făcut singură cadou de Moş Nicolae

Eu trebuie să-mi fac un retuş la faţă ca să fiu frumoasă, să întineresc cu 20, 30 de ani. Îmi fac în jurul ochilor, unde este laba gâştii, aşa se zice. Să-mi bag puţin acid hialuronic. Şi să văd ce mai trebuie, să văd ce mai zice doamna doctor. Dar vreau să întineresc. 

Ultima dată când am făcut, acum vreo doi ani, m-am învineţit şi m-a durut foarte tare. După două săptămâni o să văd mai bine, dar oricum doamna doctor lucrează foarte bine. Acum sper să nu fie sprâncenele saşii. Dar lucrează foarte bine. Are o mână foarte uşoară„, a dezvăluit cântăreaţa de muzică populară pentru România TV.

Artista se iubeşte cu un avocat cu 8 ani mai tânăr

Chiar dacă are 76 de ani, artista mărturiseşte că se simte ca la 20, iar asta se datorează poveştii de dragoste pe care o trăieşte. Partenerul ei de viaţă care este avocat este mai mic cu 8 ani decât artista. În ultima vreme, s-a vehiculat că artista s-ar fi despărţit de avocat şi s-ar fi cuplau cu un ambasador. Saveta Bogdan infirmă, însă, zvonurile.

Citeste si Saveta Bogdan a ajuns la sapă de lemn. Interpreta de muzică populară se plânge că nu-i mai ajunge pensia

Nu m-am despărțit de avocat. Suntem foarte bine. S-a spus că mi-am găsit un ambasador. Nu e adevărat. Dacă vine unul și mă pupă pe obraz înseamnă că gata sunt amanta lui? Eu cu ambasadorul am glumit, nu am avut nimic. Iubitul meu mai pleacă în delegații, că are treburile lui. Așa trebuie să ne vedem, mai răruț și mai drăguț. Totul e bine între noi. Nu am avut nicio cumpănă în relația noastră„, a declarat Saveta Bogdan, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si FOTO: Ea este cea mai bogată cântăreață de muzică populară din România. Întoarce banii cu lopata și conduce un super bolid, de zeci de mii de euro