Saveta Bogdan, de urgență la spital, cu hemoragie. Primele declarații ale artistei, după ce a suferit o intervenție chirurgicală

Saveta Bogdan a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Artista a suferit o intervenție chirurgicală, aparent minoră, dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

06 dec. 2023, 08:34
Saveta Bogdan, de urgență la spital, cu hemoragie. Primele declarații ale artistei, după ce a suferit o intervenție chirurgicală
Saveta Bogdan a ajuns de urgență la spital

Ajunsă la vârsta de 77 de ani, Saveta Bogdan se poate mândri cu o sănătate de fier și cu o energie și o vitalitate de invidiat. Cu toate astea, ceea ce părea o intervenție chirurgicală minoră, i-a dat artistei mari bătăi de cap. Cântăreața a ajuns la unitatea de primiri urgențe cu hemoragie.

Citește și: Vestea dată de Maria Constantin, la patru luni de la nuntă. Artista e în culmea fericirii: „Familia se va mări”

În seara de Sfântul Andrei, în timp ce interpreta de muzică populară se pregătea să meargă la un restaurant unde trebuia să cânte, a făcut o greșeală care a afectat-o foarte rău. Saveta Bogdan nu a mai ajuns la petrecere, ci la spital, unde medicii au trebuit să-i oprească hemoragia.

Artista a fost nevoită, în urmă cu câteva zile, să își scoată o măsea. Recuperarea a mers bine, până când vedeta a atins zona, care nu era complet vindecată. Astfel, a început să sângereze puternic, după cum spune chiar ea. A fost nevoie de intervenția medicilor.

„Am avut un necaz cu o măsea. Mi-am scos o măsea acum 10 zile, am mers la restaurant să cânt și m-am spălat pe dinți, după 10 zile am spus să spăl și acea zonă. S-a pornit o hemoragie cum nu ați visat în viața voastră. Am fost la urgență. M-a văzut o domnă doctor. Mi-a spus că nu eram vindecată, eram cusută acolo. Mi-au oprit hemoragia. În seara respectivă trebuia să merg la eveniment, să cânt, însă am anunțat că nu pot ajunge, mi-a fost frică să nu se pornească din nou hemoragia”, a declarat Saveta Bogdan pentru spynews.ro.
Citește și: Andreea Berecleanu a așteptat ani buni pentru a se căsători cu actualul soț: „N-am vrut să risc”. Cum au convins-o copiii să facă acest pas

Acum, cântăreața se simte bine și așteaptă să se vindece. Înainte de această întâmplare, Saveta Bogdan a vorbit despre intervențiile estetice pe care are de gând să le facă. Aceasta a mărturisit că trebuie să aibă grijă de aspectul său și se gândește să își injecteze acid hialuronic în buze și să își corecteze liniile fine din jurul ochilor.