Scade din nou incidenţa COVID în Bucureşti. Cum se prezintă rata de infectare în fiecare judeţ

Incidenţa COVID-19 în Capitală se menţine şi astăzi sub 7, conform ultimelor date prezentate de Direcţia de Sănătate Publică din Bucureşti.

08 apr. 2021, 13:24
Scade din nou incidenţa COVID în Bucureşti. Cum se prezintă rata de infectare în fiecare judeţ

Scade din nou incidenţa COVID în Capitală. Conform DSP Bucureşti, rata de incidența cumulată calculată la 14 zile este de 6.81, mai mică decât miercuri (6.91 cazuri la mia de locuitori).

Citeşte şi: Florin Cîţu le face românilor un Paşte Fericit: „Circulaţie până la 5:00 dimineaţa de Înviere şi magazine deschise până la ora 20 înainte de Paşte”

Cea mai mare incidenţă COVID-19  a fost înregistrată joi în Ilfov, unde sunt 8.58 de cazuri de infectare la mia de locuitori.

Pe locul a treilea se situează judeţul Cluj, cu incidneţă 6.52 la mia de locuitori.

 

Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat peste 4.900 de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-COV 2 în ultimele 24 de de ore în România. La Terapie Intensivă sunt internaţi 1.495 de pacienţi. De asemenea, 172 de persoane infectate cu SARS-COV 2 au murit.

Citeşte şi: Şedinţă de urgenţă pe tema vaccinării cu AstraZeneca în România după anunţul EMA privind legătura serului cu apariţia de cheaguri de sânge