SCANDAL. Celebră prezentatoare tv, hărţuită sexual de un psiholog. "Mi-a băgăt mâna între picioare agresiv"

Publicat: Duminică, 21 Iulie 2019 10:35 // Actualizat: Duminică, 21 Iulie 2019 10:35 // Sursa: romaniatv.net

Scandal uriaş la Chişinău. O prezentatoare tv îl acuză pe un psiholog că a hărţuit-o sexual. Cei doi se cunoşteau de mai multă vreme, fiind colaboratori, dar luna trecută lucrurile s-au schimbat între cei doi. Jurnalista a povestit că a fost invitată de psihoterapeut la o petrecere cu mai mulţi colegi de breaslă, iar acolo bărbatul i-ar fi făcut avansuri, totul culminând cu atingere, care a pus-o serios pe gânduri.

Foto: click.ro

Jurnalista Dana Oleinic şi psihoterapeutul Ghenadie Vîrtos sunt în mijlocul unui scandal de proporţii la Chişinău, scrie click.ro. Tânăra a povestit pe pagina ei de Facebook cum bărbatul a hărţuit-o sexual, întâmplare după care şi-a revenit cu greu. Tânăra s-a decis să vorbeascpă după ce şi-a văzut agresorul într-o emisiune în care era prezentat ca fiind un mare specialist în branşa lui.

Citeşte şi Gaina batrana face supa buna? De ce barbatii prefera femeile mai in varsta la pat

"Am evitat mult să vorbesc deschis despre acest subiect și nu am crezut că o să-l fac public vreodată, dar văd că domnul Ghenadie Psihoterapeut Virtos este abordat la modul serios în calitate de psiholog/psihoterapeut și a fost promovat acum câteva minute la TV8.MD, fiind interlocutorul Tatianei Granciuc în cadrul emisiunii Iubește viața, la tv8. Mă îndoiesc cu tărie de calitățile de psiholog ale lui Ghenadie Virtos, inclusiv de calitățile sale pur omenești. Și o să vă spun ce mă face să cred asta. Scurt - acesta este singurul om care m-a hărțuit sexual, vreodată. Și a avut și tendințe de abuz psihologic în raport cu mine. Am avut nevoie de câteva zile ca să-mi revin, emoțional. (...) Am ajuns, după această întâmplare, la concluzia că acest om îşi ia de proşti, pacienţii, întrucât am avut ocazia să îl observ atent în perioada aprilie-mai, când îl studiam pentru a mă asigura că merită să apelez, în perspectivă, la serviciile sale", şi început tânăra povestea.

Dana Oleinic: "Am evitat două sau trei tentative de atingeri cu tentă sexuală"

Dana Oleinic a mers mai departe şi a explicat cum a ajusn să fie victima psihiterapeutului. "În timpul seratei, Ghenadie, care, vâzând că am evitat două sau trei tentative de-ale sale de atingeri cu tentă sexuală, a ajuns să-mi bage mâna-ntre picioare, agresiv și extrem de obraznic.

Imediat după această acțiune, am ridicat tonul vocii și i-am dat de înțeles că este inadmisibil ceea ce a făcut, pentru că ce făcuse el se numește abuz, hărțuire sexuală și se pedepsește conform legii. Replica lui a fost, incredibilă, dragi prieteni: că eu sunt vinovată, pentru că i-aș fi permis. Menționez că nu m-am dat la el și nu i-am dat de înțeles nici verbal, nici gestual prin care să-i creez premizele de a mă hărțui sexual și nici măcar nu eram îmbrăcată provocator. Mi-a repetat că eu sunt vinovată", a subliniat jurnalista, care a precizat că nu a fost la poliţie să depună plângere împotriva psihoterapeutului.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8396
RON
25 May
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H