SCANDAL. Andreea Marin, umilită de Iulia Albu. „O ŢĂRANCĂ VERITABILĂ” FOTO

Andreea Marin a fost luată în colimatoriu de Iulia Albu, care a comparat-o cu o țărancă veritabilă, care ține o coasă pe umăr și un topor în mână. Fashion editorul a răbufnit după ce fosta “Zână a Surprizelor” s-a pozat în sala de sport, într-o pauză de la antrenamentul istovitor.

17 ian. 2019, 12:19

Andreea Marin a început 2019 în forță, decisă să aibă un stil de viață mult mai echilibrat decât îl avea deja, scrie cancan.ro. Printre obiceiurile de zi cu zi se numără și antrenamentele în sala de sport. Recent, fosta prezentatoare TV s-a fotografiat în timp ce ținea pe umărul drept o halteră. Imaginea i-a amintit fostei jurate de la „Bravo, ai stil!” de femeile de la țară, care țin pe umeri o coasă. De altfel, Iulia Albu a postat pe blogul său o poză cu o ţărancă ce ţine o coasă pe spate, dar şi un topor în mână alături de cea făcută publică de Andreea Marin .

Citeşte şi ŞOCANT! Cum a fost surpinsă Andreea Marin la două luni de la operaţia la coloană FOTO

„Pătrunjelu-i lung şi gros/Astăzi eu mă duc să cos(esc). Andreea Marin s-a apucat de sport intensiv. Nu prea ştie ea cum să pună mâna pe bara orizontală, dar măcar încearcă!

– Andreea, se ține cu mâinile, nu «se atârnă de»!
Ai putea lua lecții de la doamna din partea dreaptă, o țărancă veritabilă de nota 10, despre care prietena noastră, Gabriela Ilies, a scris un articol de senzație. În rest multe fițe pentru nimic și poze în chiloți când chiar nu este cazul.”, a scris Iulia Albu pe blogul său.


loading...