Scandal conjugal uriaş în familia lui Giovani Becali. Amanta lui Becali i-a dat în judecată nevasta

Giovani Becali se afla in spatele gratiilor, dar asta nu-l scuteste deloc de probleme. Atat el, cat si sotia lui columbianca, Stella Narda Becali, au fost dati in judecata de amanta impresarului, Aida Giurumescu.

12 iun. 2015, 09:40

Femeia, care are un copil cu Becali, solicita partajul bunurilor comune si lichidarea regimului matrimonial care, conform noului cod civil, pot fi sustinute in instanta chiar daca cei doi nu au fost nici macar casatoriti, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi CUTREMUR în familia BECALI! Gigi, scandal MONSTRU cu Giovani

Scandalul in familia lui Giovani este cu atat mai mare cu cat Aida Giurumescu a solicitat si a obtinut in tribunal o pensie alimentara de 85.000 de euro, suma restanta (fiul ei si al lui Giovani, Bernhard, are aproape 9 ani, iar impresarul nu i-a platit niciodata pensia alimentara). Aigda Giurumescu a castigat procesele impotriva fostului ei iubit atat in Romania, cat si in Austria, acolo unde aceasta locuieste in prezent si lucreaza ca avocat. Ulterior, ea a cerut si executarea silita a lui Giovani, pentru recuperarea acestei sume.

Sotia lui Giovani Becali pare sa suporte cu greu umilinta de a fi o femeie inselata. Dupa ce impresarul a intrat in inchisoare, ea nu a mai fost vazuta in public, ba chiar s-a zvonit la un moment dat ca a parasit definitiv Romania, la putina vreme dupa ce toata povestea s-a aflat in presa. Informatia nu a fost niciodata confirmata, apropiatii celor doi sustinand ca Stella se afla in acest moment la vila din Pipera, unde-si asteapta barbatul acasa.