Scandal cu focuri de armă în Ploieşti. Un poliţist de la rutieră a folosit pistolul pentru a-i reţine pe cei care l-au bătut

Bătaie cu poliţia în stradă şi împuşcături. Un agent din Ploieşti a fost lovit de fratele unui şofer tras pe dreapta. Speriat, poliţistul a tras un foc de armă. A urma o goană nebună, printre blocuri, pentru capturarea agresorilor.

12 sept. 2016, 10:49
Scandal cu focuri de armă în Ploieşti. Un poliţist de la rutieră a folosit pistolul pentru a-i reţine pe cei care l-au bătut

Ieri, în jurul orei 14:55, pe strada Găgeni, în apropierea Cramelor Halewood, Ploieşti, un polițist de la Rutieră, dotat cu aparat radar, a tras pe dreapta șoferul unui autoturism Mercedes Vito, care circula cu viteză peste limita legală, scrie observatorulph.ro.

Citeşte şi Victor Ponta s-a prezentat la Poliţie, în cadrul măsurii de control judiciar

În momentul în care polițistul a solicitat șoferului actele sale și ale mașinii, în vederea sancționării pentru depășirea vitezei regulamentare, acesta a devenit recalcitrant.

Apoi, de la violența verbală s-a ajuns la cea fizică, polițistul fiind agresat atât de șofer, cât și de fratele acestuia aflat pe scaunul din dreapta al mașinii.

Omul legii a reușit să pareze loviturile agresorilor, care au fugit printre blocuri.

Citeşte şi Ca la noi la nimeni: Un poliţist din Brăila a fost surprins în timp ce spăla maşina de lux a fiului unui superior

Polițistul a pornit în urmărirea lor, trăgând și focuri de armă în plan vertical. În cele din urmă, cei doi frați au fost prinși și aduși la audieri. Polițistul a suferit răni ușoare. Vom reveni cu detalii.