Scandal cu îmbrânceli în troleibuz, din cauza unui bărbat care nu purta mască: „Pentru ce să port cârpa asta? Nu mă protejează de nimic” VIDEO

Un scandal de amploare a izbucnit într-un troleibuz, din cauza unui bărbat care nu purta mască. Incidentul s-a petrecut în Chişinău, acolo unde masca de protecție este obligatorie în spațiile publice închise, precum și în spațiile publice deschise aglomerate.

22 sept. 2021, 17:26

Scandal cu îmbrânceli în troleibuz, din cauza unui bărbat care nu purta mască. Incidentul s-a petrecut într-un mijloc de transport în comun din Chişinău.

Scandal cu îmbrânceli în troleibuz, din cauza unui bărbat care nu purta mască

Citeşte şi Scene violente la un mall din Craiova. Bătaie ca pe maidan pentru un loc de parcare: „Aşa, şi? Vrea muşchiu’ meu locul ăsta!” VIDEO

Scandalul a izbucnit după ce un tânăr a vrut să urce în mijlocul de transport în comun fără mască de protecţie. Unul dintre pasageri i-au blocat accesul, iar între cei doi a izbucnit un conflict care a degenerat, fiind nevoie de intervenţia oamenilor legii.

„Pentru ce să port eu cârpa asta pe față, oameni buni? Nu mă protejează de nimic”, a spus bărbatul.

În momentul în care oamenii legii i-au cerut să se legitimeze, bărbatul a refuzat şi a cerut numele celor doi poliţişti pe care le-a scris pe foile pe care le avea cu el. Bărbatul a refuzat să-i urmeze pe oamenii legii și a cerut să i se spună în baza cărui articol i se cere să meargă cu ei. Primind răspuns, acesta a spus că „nu acceptă articolul dat” și a continuat să scrie pe foaie tot ce spuneau poliţiştii, potrivit deschide.md. 

Precizăm că în Chişinu masca de protecție este obligatorie în spațiile publice închise și în spațiile publice deschise cu aglomerate. De asemenea, aceasta este obligatorie în mijloacele de trasport în comun, în staţii, la toate evenimentele publice în spațiile deschise cu aglomerații umane, în cadrul întrunirilor cu caracter unic, adunărilor în masă cu respectarea în aceste cazuri a distanței fizice de minim un metru. Masca trebuie să acopere atât gura cât și nasul.

Nerespectarea măsurilor de sănătate publică constituie pericol pentru sănătatea publică şi pot servi drept temei pentru tragerea la răspundere contravenţională şi/sau penală a persoanelor vinovate.

Citeşte şi Scandal la examenul de admitere în Barou. Viitorii avocaţi, bruiaţi de drifturi şi muzică. Selly făcea repetiţii pentru un concert

 


loading...