Scandal cu împuşcături la Constanţa

Împușcături, noaptea trecută, în triajul Agigea Nord, din exteriorul Portului Constanța. Mai multe persoane au ajuns la spital, după ce agenții firmei de pază din zonă au deschis focul asupra lor.

25 mart. 2014, 08:03
Scandal cu împuşcături la Constanţa

Polițiștii spun că răniții ar fi fost prinși la furat de fier vechi din vagoanele CFR. În încercarea de a scăpa, suspecții s-au încăierat cu agenții de pază pe care i-ar fi lovit cu pietre, iar unul dintre aceștia ar fi fost rănit, susțin oamenii legii, scrie Reporterntv.ro.  

Pentru prinderea hoților, agenții de pază au folosit armamentul din dotare și au tras mai multe focuri. Cel puțin trei persoane au fost rănite. Unii dintre suspecți au reușit să fugă, însă agenții de pază au pornit pe urmele lor.

Indivizii s-au refugiat într-o casă situată între Poarta 7 și Poarta 9. Agenții de pază ar fi intrat în locuință după ei, povestesc martorii, și ar fi deschis focul. Printre victime s-ar afla și proprietarul imobilului. Oamenii legii au audiat mai multe persoane și fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.