Scandal cu o cunoscută cântăreaţă autohtonă: E acuzată că a spart televizorul din camera unui hotel şi nu vrea să-l plătească

O cântăreaţă cunoscută este acuzată de vandalism. Este vorba de Oana Radu, despre care presa mondenă scrie că a spart televizorul din camera unde era cazată.

05 sept. 2017, 08:39

Oana Radu s-a cazat într-un apartament cu regim hotelier, iar a doua zi menajera a descoperit că televizorul era spart, cel mai probabil după ce a fost lovit cu un corp dur, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Ce a făcut Oana cu banii încasaţi din vânzarea ţuicii lui Viorel Lis. Nimeni nu se aştepta la asta FOTO

Oana ar fi spus că s-a certat cu cineva şi a spart televizorul, dar va achita daunele a doua zi. Cântăreaţa nu s-a ţinut de cuvânt, iar proprietarul imobilului susţine că acum artista nu îi mai răspunde la telefon.

„Televizorul valorează 990 de lei, pe factură. Femeia care face curat a văzut dimineaţă şi i-a spus Oanei, care a zis că a fost cu cineva şi s-a jucat, s-a certat, şi a spart televizorul. A zis că nu are bani la ea, dar se duce acasă la Craiova, la bancă, şi sâmbătă se întoarce cu banii. I-am zis de ce nu scoate de la bancomat, a zis ceva că e ocupată, că are concert şi e mai bine aşa. Eu am lăsat-o în pace, ce puteam să-i fac, şi am aşteptat-o să aducă banii. Când am văzut că nu vine, am sunat-o, dar nu răspundea, iar apoi şi-a închis telefonul” a declarat administratorul imobilului, citat de Cancan.