Scandal cu săbii în Dâmboviţa. Patru bărbaţi au fost reţinuţi

Continuă scandalurile sângeroase în timpul stării de urgență. Patru interlopi au fost reținuți, după ce au bătut și tăiat cu sabia doi bărbați, într-o localitate din judeţul Dâmboviţa.

11 mai 2020, 05:26
Scandal cu săbii în Dâmboviţa. Patru bărbaţi au fost reţinuţi

În urma scandalului, patru indivizi care au folosit sabii au fost încarceraţi. Două persoane de 30 și 52 de ani, au ajuns la spital din cauza rănilor grave. Motivul altercatiei este unul halucinant. Una dintre victime a dat cu mașina peste berile agresorilor înșirate pe asfalt.

„Era lume multa stransă, mi-am vazut de drum, caci cineva a zis ce au mai facut tiganii astia. Cineva a zis: ‘S-ar putea să fie bărbatul tau’. Am ramas un pic pe loc, aveam ochelarii nu am vazut, ‘nu cumva o fi Florin?’ M-am dus. Reusise să il salveze un vecin care era mai curajos. Era plin de sange, nici nu l-am cunoscut. La fata era vai de el săracul”, povesteşte soţia victimei. 

„A fost cutremurata intreaga comunitate locala, nu numai eu, de cele intamplate. S-au napustit asupra lui Florin si l-au lovit cu pumnii, cu picioarele, cu o sticla, pana cand a cazut in sant. La scurt timp a aparut si fratele unuia dintre cei 2 cu o sabie.

 Erau 2 agenti de politie, au incercat sa aplaneze conflictul, au tras un foc de arma in aer, cel venit ultima data cu sabia s-a retras la vreo 10 metri si a aruncat cu sabia catre grupul din spatele politistilor, ranindu-l la brat pe un cetatean”, spune primarul localităţii, informează România TV.

Agresorii sunt cercetați pentru infracţiuni de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Citeşte şi Şapte persoane, reţinute după bătaia cu săbii din Baia Mare


loading...
Partenerii noștri