Scandal cu săbii şi topoare între două familii ale clanului Duduianu. Mascaţii au intervenit de urgenţă FOTO

Unul dintre cele mai temute clanuri din România a luat cu asalt Spitalul de Urgență Floreasca, aflat în buricul Capitalei, iar mascații au intervenit în forță, curtea unității medicale transformându-se într-un câmp de luptă.

27 aug. 2019, 06:39

Medicii și pacienții Spitalului de Urgență Floreasca au trăit clipe de panică, la sfârșitul săptămânii trecure, după ce zeci de membri ai clanului Duduianu au fost puși la pământ de luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul IPJ Ilfov, scrie spynews.ro. Potrivit unor surse judiciare, incidentele din curtea spitalului ascund, în spatele lor, un conflict apărut chiar în interiorul temutului clan și care mocnea demult.

Citeşte şi Traian Băsescu: Când a mai avut tupeu clanul Sportivilor să-şi aleagă şeful prin bătaie publică?

Sursele citate, au dezvăluit că două familii ale clanului, care stau în Balotești, s-ar fi certat din cauza unei sume de bani care a fost împrumutată cu dobândă și care nu ar fi fost achitată. Ca urmare, familiile aflate în conflict, ar fi apelat, pe rând, la trei judecători de stabor, care să le ajute să ajungă la o înțelgere pe cale amiabilă. Problema a fost judecată, pe rând, de Sadoveanu și Berlian din Chitila și Ministru din Urziceni, însă părțile nu au căzut de acord.

Conflictul a atins apogeul, vineri, când Duduienii s-au luat la bătaie, cu furci, topoare, săbii și bâte. În timpul luptei, unul dintre combatanți a intrat cu mașina în grupul advers, reușind să schilodească un bărbat. Bătăușii au fost opriți de trupele speciale ilfovene, iar răniții au fost luați cu ambulanțele, care au pornit, una după alta, spre spitalele din București. Rudele și prietenii celor răniți au plecat în grupuri mari, spre București, iar o parte s-au adunat în curtea Spitalului de Urgență Floreasca. Acolo, pentru că, înfierbântați de evenimentele sângeroase produse mai devreme tulburau liniștea publică, polițiștii de la SAS Ilfov, veniți să-i ridice pe cei care participaseră la scandal, au intervenit în forță. În numai câteva secunde, zeci de membri ai temutului clan au fost puși la pâmânt și întinși cu fața în jos, oferind o imagine parcă ruptă din filmele americane. În cele din urmă, unsprezece scandalagii au fost reținuți, însă numai unul a fost arestat de magistrații din Buftea.