Scandal cu turiștii la Telegondola din Sinaia. Oamenii și-au cerut banii înapoi pe bilete după ce au așteptat ore bune să urce pe munte: ”Am plătit 170 de lei. Nu discutați așa cu mine că vă ia mama naibii”

Zilele libere și ninsorile din ultimele zile au făcut ca stațiunile de la munte să fie pline în perioada aceasta. Doar că vremea rea a făcut ca transportul pe cablu să nu funcționeze spre nemulțumirea turiștilor care au făcut scandal și și-au cerut înapoi banii plătiți pe tichetele de la Telegondolă.

23 ian. 2023, 14:56
Scandal cu turiștii la Telegondola din Sinaia. Oamenii și-au cerut banii înapoi pe bilete după ce au așteptat ore bune să urce pe munte: ”Am plătit 170 de lei. Nu discutați așa cu mine că vă ia mama naibii”

UPDATE: O amendă de 15.000 de lei a fost aplicată, luni, de comisarii de la Protecţia Consumatorilor Prahova după aglomeraţia înregistrată la gondola care face legătura între Cota 1400 şi Cota 2000 din Sinaia, anunță Agerpres. Conform datelor publicate pe pagina de Facebook a Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Prahova, respectiva instalaţie de transport pe cablu nu a funcţionat în intervalul orar 8,00 – 11,55, din cauza problemelor provocate de depunerile de gheaţă şi chiciură în zona rolelor, a cablului şi pilonilor, însă, în ciuda acestei situaţii, la baza din Sinaia a continuat vânzarea de tichete, astfel că s-a ajuns la supraaglomerare.

Scandal cu turiștii la Telegondola din Sinaia. Sute de oameni care au ales să petreacă minivacanța de Mica Unire la munte și au vrut să schieze pe partiile din Sinaia, dar au fost nevoiți să aștepte chiar și cinci ore pentru a urca la Cota 2000.

Scandal cu turiștii la Telegondola din Sinaia. Oamenii și-au cerut banii înapoi pe bilete după ce au așteptat mai bine de trei ore să urce pe munte: ”Am plătit 170 de lei. Nu discutați așa cu mine că vă ia mama naibi”

Din cauza condițiilor meteo de la munte, instalațiile pe cablu s-au închis complet pe pârtia din Sinaia. Cu toate acestea, angajații au continuat să vândă bilete, deși știau că turiștii nu le vor putea folosi. Drept urmare oamenii s-au revoltat și au cerut banii înapoi.

”Mi-a închis fereastra în nas. Am plătit 170 de lei. Nu discutați așa cu mine că vă ia mama naibii”, urla în fața ghișeului la care se vindeau bilete pentru Telegondolă o turistă nemulțumită că nu a putut urca.

Citește și: Cât trebuie să plătească românii care vor să folosească gondola din Sinaia

Alți turiști s-au revoltat pe Facebook.

”Gondola Sinaia ,sunteti o bataie de joc. O gluma proasta din punct de vedere al oricărui prestator de servicii de oriunde. Azi, soare, cald, vant zero, sunteti incapabili sa porniti vreuna din instalatiile noi, gondola sau scaunul. Asta pentru ca aveti o echipa de totali amatori, angajati la stat carora nu le pasa decat de ziua trece, leafa merge.

In conditiile in care aveti doar 3 zile cu instalatiile functionale pe sezonul asta, voi in loc sa lucrati toata noaptea ca sa aveti totul gata la 9 am, incasati bani si puneti oamenii la coada, in timp ce „marea echipa” se apuca de curatat rolele de chiciura la 8 am.

Dezastru! Sa stai la coada si sa te uiti la instalatii, asta dupa ce ai stat la coada la intrarea in parcare, coada la bilete, coada la gondola, si asa mai departe.

Vindeți, frate, instalatiile si lasati pe altii sa se ocupe, oameni care chiar isi dau interesul”, a scris Andrei Brebuleț.