Bătaie CRÂNCENĂ cu VIP-uri într-o cafenea de fiţe. SCENE ŞOCANTE

Presedintele Clubului Sportiv Seini, sectia fotbal, a fost lovit cu salbaticie pe o stradă din Baia Mare. Victima a reusit sa fuga, fiind preluat de un echipaj SMURD. Barbatul a depus plangere la politie pe numele agresorului, se pare fost politist la Ordine Publica, dar si pe numele unui fost boxer din Sabisa.

26 mart. 2015, 16:45
Bătaie CRÂNCENĂ cu VIP-uri într-o cafenea de fiţe. SCENE ŞOCANTE

Motivul agresiunii a fost vanzarea-cumpararea unui autoturism duminica in targul auto de la Satu Nou de Jos. Victima i-a vandut un autoturism cu 3.000 de euro. Cateva ore mai tarziu, cumparatorul l-ar fi sunat si i-ar fi spus ca vrea banii inapoi. Stefan Craciun, presedintele CS Seini, a fost de acord insa i-a spus ca ii va inapoia doar 2.800 de euro. Cei 200 de euro ii va retine pentru vorbele urate pe care i le-a adresat la telefon. Cumparatorul a fost de acord.

Joi, cei doi s-au intalnit, intamplator se pare, intr-o cafenea de pe bulevardul Traian din Baia Mare. Cumparatorul era insotit de un fost boxer. Conform celor declarate de victima, boxerul a venit la el si l-a luat de mana spunandu-i sa se impace. Ce a urmat este demn de filmele americane de actiune! Pumni, picioare si scaune in cap venite din partea celor doi. Totul sub privirile ingrozite ale clientilor. In cateva secunde agresiunea s-a mutat in strada. Victima a reusit sa fuga si a sunat la 112. El a fost preluat de un echipaj SMURD de pe strada Scolii din Baia Mare si a fost transportat la Spital. Victima a declarat ca este hotarat sa isi faca dreptate in instanta de judecata. In acest sens a depus plangere la Politia Municipiului Baia Mare, urmand ca vinerisa isi scoata certificat medico-legal, scrie Vocea Transilvaniei.