Scandal de budoar la Antena 1: O vedetă îşi acuză colegele pentru bârfe în presă

Nemulţumirile Crinei Abrudan în legătură cu statutul său în cadrul jurnalelor sportive au atins apogeul. Crina a dezvăluit pentru ziarulring.ro când s-a produs despărţirea de Antena 1 privind activitatea ei în redacţia de sport, dar şi motivele pentru care a renunţat la jurnale. De asemenea, Crina Abrudan spune că momentan nu se pune problema să plece din Antena Group, mai ales că şefii încearcă să-i ofere o nouă provocare: emisiunile de divertisment.

09 dec. 2013, 17:25
Scandal de budoar la Antena 1: O vedetă îşi acuză colegele pentru bârfe în presă

„Dată afară din Antena 1” de către anumite articole din presă, Crina a declarat că nu a fost concediată şi nici nu a plecat de bunăvoie din trustul din Băneasa. Totuşi, ea a confirmat că nu va mai prezenta jurnalele sportive, nici la Antena 1 şi nici la GSPTV.

„N-am fost dată afară, n-am plecat, sunt în continuare angajata Antenei 1. În ultimul an, activitatea la sport s-a restrâns foarte mult. Se spune că am fost angajata GSPTV, nu e adevărat! Periodic, prezentam şi noi, de la Antena 1, ştiri la GSPTV. S-au scos şi acolo jurnalele live. În aceste condiţii, îmi doresc şi eu să evoluez din punct de vedere profesional. Nu prea mai aveam unde să evoluez dacă sportul şi-a restrâns considerabil activitatea. E adevărat că s-a încheiat colaborarea mea cu departamentul sport, dar e poveste de vreo două luni de zile”, a declarat jurnalista pentru ziarulring.ro