Scandal de pedofilie în Spania: Un preot este acuzat că a ABUZAT un COPIL ROMÂN

Scandal de proporţii în Spania, după ce un preot a abuzat un copil român! Locuitorii micului oraş în care s-a produs nenorocirea sunt revoltaţi şi au ieşit pe stradă, cerând ca agresorul să ajungă la închisoare.

29 ian. 2015, 07:55
Scandal de pedofilie în Spania: Un preot este acuzat că a ABUZAT un COPIL ROMÂN

Părinţii români spun că preotul s-a apropiat de ei după a văzut situaţia precară pe care o aveau. A început să îi dea cadouri copilului, iar acesta dormea în casa parohială în unele seri, când mergea la cursuri de engleză într-o localitate apropiată. Un telefon mobil, o consolă, o bicicletă sunt doar câteva dintre darurile primite de băiat, potrivit România TV.

„Unchiul copilului se simţea prost… Nu-i convenea ca băiatul să meargă să doarmă în casa preotului patru nopţi pe săptămână”, a povestit Elvis Adir, un apropiat al familiei românilor.

De o săptămână, în oraşul Mengabril unde s-a întâmplat totul, nu mai e linişte.Localnicii se tem să-şi mai trimită copiii la şcoală sau la biserică.

Citeşte şi Oamenii dintr-un sat din Spania se plâng că nu înţeleg mai nimic din ce predică preotul român VIDEO

În frunte cu Primarul, protestatarii au cerut ca preotul, care încă se află în libertate, să fie aruncat după gratii. Ei consideră că măsurile luate deja sunt insuficiente. Preotul în vârstă de 67 de ani nu mai are voie să predice în oraş şi nici să se apropie la mai puţin de 100 de metri de familia copilului abuzat sau de alţi copii. Deocamdată, nu i s-a deschis proces, pentru că autorităţile bănuiesc că preotul a abuzat mai mulţi copii.