Scandal de proporţii! Cristi Tănase a cerut divorţul după ce soția lui a cerut ordin de protecție

Cristi Tănase a decis să divorţeze de soție, după ce aceasta a cerut  ordin de protecție pentru ea și copil pe o perioadă de un an!

14 mai 2024, 21:21
Scandal de proporţii! Cristi Tănase a cerut divorţul după ce soția lui a cerut ordin de protecție
Momente dramatice pentru fostul fotbalist de la FCSB într-un club din Oltenița: "Iese Cristi Tănase şi bum, mare pumn!"

Cristi Tănase divorțează de soție, la doar câteva luni de la căsătorie. Decizia a fost luată de fostul fotbalist de la FCSB după ce femeia a cerut ordin de protecție pentru ea și copil timp de un an de zile!

Cristi Tănase divorțează, la câteva luni de la scandalul în care a apărut euforic, stând în fund în fața ușii
La mijlocul lunii februarie, Cristi Tănase (37 de ani), fostul jucător de finețe de la FCSB, s-a aflat în mijlocul unui scandal uriaș care a bulversat total lumea fotbalului românesc.

”Dodel” a fost filmat în ipostaze greu de imaginat, în fața ușii apartamentului său, într-o stare euforică avansată, lungit pe jos, fără doi dinţi în gură şi cu hainele lângă el.

În imaginile făcute chiar de portarul blocului, Tănase a spus, confuz, că se simte bine, apoi, după ce și-a revenit, a dat și explicații în care a recunoscut că a fost la un spriț, unde, normal, s-a simțit bine, apoi s-a așezat pe jos, până îi răspundea nevasta la apel.

” Am fost la un șpriț și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția ”, a spus ”Dodel”, care a continuat susținând că… ”nu am omorât pe nimeni”.

Cristi Tănăse nu se mai poate apropia de soție și fiică. Partenera lui a obținut un ordin de protecție împotriva acestuia

Cristi Tănăse nu se mai poate apropia de soție și fiică
Cristi Tănăse nu se mai poate apropia de soție și fiică

Cristi Tănăse nu se mai poate apropia de soție și fiică. Dodel și Adina Maria își jurau iubire și credință în toamna anului trecut, iar acum două luni, cei doi au devenit pentru prima oară părinți. Se pare că între timp, lucrurile s-au înrăutățit între ei și sunt la un pas de divorț.

Cristi Tănăse nu se mai poate apropia de soție și fiică

Soția fostului fotbalist a depus o cerere pentru emiterea unui ordin de protecție împotriva fotbalistului, aprobată de instanță. Drept urmare, Cristi Tănase nu se mai poate apropia la mai mult de 100 de metri de soție și copil, potrivit Antena Stars.

Unde să fiu, am ajuns și eu acasă și am așteptat să-mi deschisă soția. Așteptam și eu să mi se deschidă ușa și m-am pus pe jos! Am așteptat două minute, un minute și pe urmă a venit și m-a fimat portarul de acolo!

Aoleu, am dinții provizorii, mi-a curs sânge, ceva de genul! Nu am făcut scandal, nu m-am certat, nu am făcut urât. Soția dormea! Nu auzea telefonul! Am zis că aștept și eu până răspunde. Am bătut la ușă”, spunea Cristi Tănase după incident.

Citește și: Cum arată acum fosta iubită a lui Cristi Tănase. „Strâmba lui Dodel” face furori la Miami: „Sunt un wildcard”

Anamaria Prodan cere ajutor pentru Cristi Tănase

Impresara susţine că fostul fotbalist are nevoie de ajutor din partea apropiaţilor pentru a putea depăşi momente dificile cu care se confruntă, mai ales că la finalul anului trecut a fost prins drogat la volan!

Noi avem o relație extraordinară, suntem foarte buni prieteni. Mereu, când a avut o problemă, noi am fost acolo. Pentru mine a fost un șoc. Eu cred în el, cred că este un moment de rătăcire. Cred că a înțeles ce i s-a întâmplat, nu are voie să fie în asemenea situații. El este o legendă a fotbalului, a fost ceva incredibil, un exemplu.

A avut un moment de rătăcire, dar cred că va reveni, se va uita înapoi și va închide ochii. Este o furtună în viața lui, cred că ceea ce s-a întâmplat în zilele astea… ceva a făcut să se întâmple asta, probabil a trecut printr-o traumă. El este un bărbat puternic.

Acum, oamenii din fotbal și cei ce îl cunosc trebuie să fie mai aproape de el. Trece printr-o perioadă grea a vieții lui, de regăsire, probabil pentru că a terminat brusc fotbalul. Încerc să găsesc circumstanțe atenuante.

Trebuie să îl ajutăm, în momentele astea. În momentul în care fotbaliștii pleacă de pe iarbă… ei acolo se regăsesc și acolo se pot exprima, în momentul în care nu au altă alternativă și nu știu pe unde să o apuce, probabil nu au altă alternativă.

Sunt mulți care ajung în situația asta. Eu am luptat mereu ca jucătorii pe care îi impresariez să facă școală, să aibă o meserie. În America, toți marii sportivi merg la școală. Nu mai sunt vremurile când făceai fotbal sau sport și nu te mai interesa nimic. Trebuie să ne implicăm toți și să îl ajutăm să treacă peste momentele astea. El este un om incredibil, are un suflet incredibil!”, a spus Anamaria Prodan.