Scandal de proporții în familia lui Florin Salam! Nepotul lui a fost prins pentru trafic de droguri: „L-au dat în gât ca să scape de închisoare”

Florin Salam nu scapă de scandaluri! Nepotul său a fost arestat într-un dosar ce vizează traficul de droguri. Cei care l-au „turnat” sunt chiar alți maneliști apropiați ai „Regelui Manelelor”.

08 mart. 2024, 10:07
Scandal de proporții în familia lui Florin Salam! Nepotul lui a fost prins pentru trafic de droguri: „L-au dat în gât ca să scape de închisoare”
Scandal de proporții în familia lui Florin Salam! Nepotul lui a fost prins pentru trafic de droguri: „L-au dat în gât ca să scape de închisoare”

Familia lui Florin Salam se confruntă cu numeroase probleme legale. După incidentul de la începutul anului, când o tânără l-a acuzat pe celebrul manelist că a agresat-o într-o cameră de hotel, acesta a fost implicat în mai multe dosare penale. A parcurs instanțele pentru acuzații de înșelăciune și agresiune. Dar problemele nu se opresc doar la Salam, ci se extind și la membrii familiei sale. Nepotul său, pe care l-a susținut și care a făcut parte din echipa sa, a fost închis. Acesta este implicat într-un caz de trafic de substanțe interzise.

Citește și: Cum poți scăpa de datorii. Cuvintele care atrag banii spre tine. Începe să faci asta de azi și scapă de probleme până mâine

Eugen Stoian, cunoscut sub numele de Giani, nepotul lui Florin Salam, a fost arestat de procurorii DIICOT pentru trafic de substanțe interzise. În vârstă de 29 de ani, Giani este fiul lui Relu, fratele lui Salam, care a murit în 2020 din cauza COVID-19. Potrivit informațiilor obținute de jurnaliștii Cancan, Giani ar fi intrat în acest domeniu în 2019, cu un an înainte de moartea tatălui său.

Se pare că Giani făcea parte dintr-o rețea de trafic de droguri, furnizând frecvent substanțe către artiști maneliști cunoscuți. DIICOT l-a monitorizat timp de aproape doi ani și l-a arestat în flagrant. Acești artiști, apropiați ai lui Florin Salam, au colaborat cu procurorii pentru a-și reduce pedepsele, dezvăluindu-le sursele de aprovizionare. Astfel, au ajutat la prinderea lui Giani și a altor patru persoane implicate în trafic.

„Giani a dat de gustul banilor, astfel că după primele tranzacții și s-a nenorocit. Era băiat bun, dar îi plac banii tare de tot, ca și unchiului lui, de altfel. Era filat de doi ani, i-au facut flagrant niște cântăreți care luau de la el. L-au dat în gât ca să scape de închisoare, după ce au fost prinși de procurorii DIICOT pentru consum de substanțe interzise”, au dezvăluit sursele noastre.

În plus, se pare că tânărul care se află deja de cinci luni în arest preventiv ar fi afectat de cele întâmplate. Cu toate că de câțiva ani era într-un stres continuu și își punea inclusiv problema că va fi prins de procurori, Giani nu se aștepta să fie trădat de prietenii săi.

„Giani suferă mult. Se aștepta într-un fel sau altul că va fi prins, dar nu se aștepta să fie trădat. A fost turnat de oameni pe care îi considera prieteni”, a curs dezvăluirea.

Citește și: Noi burse pentru elevi! Ministerul Educației a făcut anunțul mult așteptat