Scandal de proporții între doi trapperi! A intrat peste Nane în casă, colegul de scenă al Deliei Matache. ”Nu are cum să câștige împotriva mea. E amenințat de succesul meu”

Scandal de proporții între doi artiști cunoscuți din România! Vali Miron e la cuțite cu Nane, artistul care colaborează cu Delia. Ce au de împărățit cei doi, află toate detaliile.

19 ian. 2024, 19:25
Scandal de proporții între doi trapperi! A intrat peste Nane în casă, colegul de scenă al Deliei Matache. ”Nu are cum să câștige împotriva mea. E amenințat de succesul meu”

Scandal monstru în showbiz-ul românesc! Vali Miron și Nane, doi dintre cei mai cunoscuți trapperi nu se suportă absolut deloc! Nane este un artist cunoscut în toată țara și multă lume încă ascultă piesele pe care acesta le-a lansat alături de Delia Matache.

Citește și Delia, apariție de senzație în Piața Obor. Vedeta și-a umplut sacoșa de rafie cu murături: „Am treburi”

Totuși, în lumea industrială certurile nu par să fie ținute sub control, astfel că, Vali Miron a dezvăluit de curând ce crede despre Nane.

Vali Miron a vorbit în ultima perioadă despre Nane, susținând că e invidios pe succesul său muzical.

Tensiunea dintre cei doi a atins cote uriașe acum o lună, când Vali a vrut să intre peste Nane în casă pentru a rezolva, bărbătește, conflictul dintre ei. Nane s-ar fi legat de prietenii lui Miron, adresându-le multe cuvinte urâte și umilitoare.

Într-un live de pe TikTok, Valentin a spus că Nane s-a legat de nevestele prietenilor săi, folosind niște cuvinte obscene.

Artistul care cântă cu Delia Matache ar fi mers și mai departe cu jignirile, mai precis, s-ar fi luat și de copiii tovarășilor săi, iar de aici a pornit un întreg scandal.

Vali s-a băgat pentru amicii săi provocându-l pe Nane să iasă din locuința sa pentru a-și regla conturile, însă Nane nu a coborât atunci când trapperul a vrut să intre peste el în casă, iar Vali l-a acuzat de lașitate.

”Nu suport falsitatea”

Întrebat cum a ajuns la cuțite cu cântărețul, Vali a spus că niciodată nu l-a ”halit”, pentru că el nu vrea să aibă de-a face cu oamenii falși.

„Niciodată nu mi-au plăcut oamenii falși și, mai ales la o anumită vârstă, să fii fals nu îți stă bine. Eu țin foarte mult la prietenii mei, iar dacă ei au un dușman, automat este și dușmanul meu”, a declarat Vali Miron pentru Fanatik.ro.

Trapperul a mai spus ce îl deranjează cel mai tare la Nane, dincolo de falsitatea de care dă dovadă.

„Întotdeauna a încercat să îi ia pe toți care sunt pe val lângă el ca să nu își piardă clout-ul (trad.: influența). Așa cum am mai spus, nu suport falsitatea și nu are cum să câștige împotriva mea. Cred că se simte amenințat de succesul meu”, ne-a mai zis Vali Miron legat de acest scandal neașteptat din industria muzicală.

Vali Miron a mai spus și de ce crede că a prins la publicul tânăr de la noi: „Am succes pentru că sunt real. Nu mint, nu aberez. Cine mă cunoaște în viața de zi cu zi știe că sunt același om ca în piesele mele. Caracterul meu nu se compară. Oricine mă cunoaște poate confirma că puțini au caracter ca al meu”.

Depășind subiectului conflictului cu Nane, trapperul are un ghimpe și împotriva anumitor influenceri.

„Fiecare om își merită faima în felul lui… Dar sunt câțiva care chiar n-au ce căuta pe internet. Nu dau nume, dar o să vadă tot internetul cine sunt aceia când mă voi întâlni cu ei”, a completat Miron, potrivit Fanatik.ro.

Citește și Delia nu s-a răzgândit. De ce nu-și dorește copii: „O să ai un stres toată viața ta cu acel copil. Îl cari toată viața ta după tine”

Se pare că tânărul știe foarte bine ce fel de oameni va evita pe parcurs, după experiențele prin care a trecut: „pupincuriștii și perverșii”.

„Ce pot spune despre mine este că sunt o persoană cu inimă bună. Am inima mai mare ca 2-3 brigăzi la un loc. Dacă știi să îmi câștigi respectul și prietenia, de drag o să stai cu mine. Dacă ești fals, fugi cât poți!”, a adăugat tânărul trapper.