Scandal de Revelion. Tzancă Uraganu nu a mai apărut la concertul la care 1000 de români au plătit bilet

Peste o mie de români au plătit câte 600 de lei să îl vadă pe Tzancă Uraganu de Revelion, însă totul s-a anulat în ultimul moment. Manelistul nu a mai apărut.

01 ian. 2023, 17:42
Scandal de Revelion. Tzancă Uraganu nu a mai apărut la concertul la care 1000 de români au plătit bilet

A fost scandal mare la o sală de petreceri din Maramureș la care trebuia să cânte de Revelion Tzancă Uraganu. Peste 1.000 de oameni au plătit sute de lei pentru a participa la petrecerea de Revelion, doar că totul a fost anulat cu câteva ore înainte. Petrecăreții au aflat pe de pagina de Facebook a sălii „Perla Cosăului“ că evenimentul nu va mai avea loc.

Anunțul a fost făcut printr-un clip video cu manelistul Tzancă Uraganu, postat cu doar o zi înainte, în care acesta anunță că “Ne cerem scuze, dar nici pe 31 decembrie nici pe 1 inuarie nu este zbor“, scrie Antena 3. 

Comentariile nu au intârziat să apară: “Ce s-a intamplat,de ce nu se mai tine revelionul?Mult succes!”, “Nicio pierdere” sau “Se intorc Petreusii in mormint!…..cinta tzanca in Maramures…..”.

Nu este prima dată când un concert al manelistului Tzancă Uraganu este anulat în Maramureș. El ar fi trebuit să cânte la Balul Bobocilor în Baia Mare la Clubul La Lăutari, doar că acesta a fost închis de pompieri.