SCANDAL după moartea nepoatei lui Prunariu. Fata a fost diagnosticată greşit de medicul de pe ambulanţă

Informaţii revoltătoare ies la iveală în cazul morţii nepoatei lui Dumitru Prunariu. Fata a fost consultată şi diagnosticată greşit de un medic de pe o ambulanţă privată, care a stabilit că ar avea enterocolită.

11 aug. 2015, 14:22
SCANDAL după moartea nepoatei lui Prunariu. Fata a fost diagnosticată greşit de medicul de pe ambulanţă

Ministerul Sănătății a demarat o anchetă după moartea nepoatei cosmonautului Dumitru Prunariu. Copilul a fost plecat cu familia într-o tabără pe Dunăre și apoi câteva zile la Mamaia. La întoarcerea acasă, fetița a acuzat că se simte rău.

Părinții săi au sunat la 112, iar la domiciliu a ajuns un echipaj cu medici, o ambulanță privată care i-a acordat primul ajutor, stabilind și un diagnostic – enterocolită clasică și meningită.

CITEŞTE ŞI TRAGEDIE în familia primului cosmonaut român: „Meningita a răpit-o în câteva ore”

I-a fost administrat un tratament, după care a părăsit locuința. Fetița s-a simțit în continuare rău, moment în care părinții au dus-o la Institutul Matei Balș, unde doctorii au descoperit că avea meningită, dar la scurt timp a murit.

Reprezentanții Ministerului Sănătății au început să facă verificări din cauză că medicul care s-ar fi deplasat la domiciliu nu a transportat pacientul la spital, dar l-ar fi și diagnosticat greșit.