Scandal fără precedent la Steaua. Un jucător rupe tăcerea şi spune ce se întâmplă în vestiarul FCSB

Fundașul de 23 de ani a fost transferat de FCSB înaintea dublei din preliminariile Champions League, cu Sporting. Debutul său în tricoul roș-albastru nu a fost exact cum și-ar fi dorit. A marcat în propria poartă la meciul cu Juventus, iar de atunci a mai prins o singură dată echipa.

20 nov. 2017, 08:28
Scandal fără precedent la Steaua. Un jucător rupe tăcerea şi spune ce se întâmplă în vestiarul FCSB

Jorge recunoaște că se aștepta să evolueze mai mult și consideră că nu a făcut asta din cauza politicii clubului. Portughezul e de părere că la FCSB au prioritate jucătorii români, dar Nicolae Dică folosește pe linia de fund, alături de Bălașa, un fundaș central sârb.

„Sunt o mulțime de români și asta e ideea lor, să joace mai mult jucători locali. E mai greu decât aș fi crezut. Știam că vin la un club mare și asta se poate observa simplu pentru că a fost prima formație care s-a calificat în primăvara Europa League.

Eram conștient de competiția internă, unde este obligatoriu să câștigi toate confruntările. Dar eu am venit după un sezon extraordinar la Braga. Mă așteptam să joc mai mult la Steaua”, a spus Artur Jorge, pentru site-ul portughez zerozero.pt.

Chiar dacă nu evoluează pe cât și-ar dori, Jorge nu regretă faptul că în vară a ales să vină la FCSB.