Scandal fără precedent la Survivor România 2023. Fosta soţie a lui Kamara face acuzaţii grave!

Kamara a fost eliminat din emisiunea-concurs Survivor România 2023. Fosta soție a acestuia, Oana, nu s-a mai putut abține și a răbufnit.

14 apr. 2023, 19:40
Scandal fără precedent la Survivor România 2023. Fosta soţie a lui Kamara face acuzaţii grave!

Fosta soție a artistului Kamara și mama fiului lui, Oana, a avut o răbufnire după ce acesta a fost eliminat de la emisiunea competiție de la Survivor România 2023. Aceasta a discutat în interviul acordat pentru Cancan faptul că se bucură că acesta va reveni acasă, însă, pe de altă parte, este total dezamăgită că acesta a fost eliminat din concurs.

Citește și: Prima reacție a lui Leon, fiul lui Kamara, după ce tatăl său a fost eliminat de la Survivor România: „Te iubesc! Sunt mândru de tine!”

În această săptămână, Kamara a intrat în cursa pentru eliminare, în cadrul emisiunii Survivor România 2023, alături de alt concurent, Dan Ursa. Artistul a fost cel care a reușit să adune cele mai puține voturi din partea publicului, așa că la finalul emisiunii a fost trimis acasă.

Oana, fosta soție, a urmărit cu sufletul la gură, alături de fiul lor Leon, fiecare ediție a emisiunii. Aceștia s-au bucurat într-o oarecare măsură de faptul că acesta va reveni acasă și că îl vor putea revedea. Totuși, aceasta a simțit și o tristețe profundă, dat fiind că își dorea ca artistul Kamara să câștige concursul. Acesta lupta în competiție pentru filul lui, care se confruntă cu grave probleme de sănătate.

Fosta soție a lui Kamara despre eliminarea de la Survivor România 2023

„Cu siguranță mai putea rămâne la Survivor, după cum ne-a spus și el aseară, pe video call, dar na, a fost o strategie greșită. Dar noi ne bucurăm. Pe de-o parte ne pare rău că n-a mai stat, pe de altă parte îl așteptăm acasă. Din câte am înțeles, ei au dat foarte mult conflictele, dar nu au fost. Am înțeles că Iftimoaie și cu DOC l-au provocat încontinuu”, a spus Oana, fosta soție a lui Kamara pentru Cancan.

Într-o altă declarație recentă, Oana a dezvăluit că atât ea, cât și Kamara, conutinuă în mod constant să lupte pentru băiețelul lor. Leon a suferit mai multe intervenții chirurgicale, după ce a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică. Aceast diagnostic presupune o formă de paralizie cerebrală, care a fost cauzată de o anumită leziune sau boală, rezultatul fiind pierderea parțială sau totală a utilizării trunchiului și membrelor.

„Mi-a părut tare rău că a ieșit. Am plâns când am văzut și ce a zis la plecare, dar noi, eu și Leon, suntem tare mândri de el! Leon îi transmite că-l iubește și că se bucură că o să-l revadă. Kamara a făcut în concurs tot ce era omenește posibil, a și slăbit foarte mult. Oricum, lupta noastră pentru Leon continuă! Mi-a plăcut că a zis și despre părinții care sunt în situația noastră că lupta nu se termină niciodată”, a mai zis ea pentru Playtech.

Kamara a acceptat votul publicului, însă a fost vizibil emoționat și afectat de rezultatul pe care l-a obținut. Acesta a făcut mai multe declarții, având ochii în lacrimi. „Domnule Dan, sunt împărțit în momentul de față pentru că, oarecum, nu am reușit să îmi îndeplinesc misiunea de tată, dar pe cea de bărbat am reușit să o îndeplinesc!”.

Citește și: Triunghi amoros în showbiz. Luptător MMA, părăsit de soţie pentru un concurent de la Survivor România FOTO