Scandal imens în Bulgaria. 6 jucători au picat de două ori testul cu detectorul de minciuni şi au fost daţi afară

6 jucători de la Cherno More Varna au fost puşi pe liber de conducerea clubului după ce au picat testul cu detectorul de minciuni. Şi nu s-a întâmplat doar o dată, ci de două ori! Prima dată, testul a fost realizat la iniţiativa clubului, iar a doua oară la solicitarea fotbaliştilor.

27 mai 2019, 08:49
Scandal imens în Bulgaria. 6 jucători au picat de două ori testul cu detectorul de minciuni şi au fost daţi afară

Scandalul este însă departe de a se fi stins, iar dacă se dovedeşte că lucrurile au fost necurate la meciul Cherno More-CSKA Sofia 1-3, disputat la începutul lunii, ar putea avea de suferit şi clubul, scrie digi24.ro.

Jucătorii trimişi acasă sunt căpitanul Georgi Iliev, Georgi Kitanov, Ivan Diulgerov, Peter Vitanov, Viktor Genev și Plamen Dimov. Testul a fost realizat de specialişti de la Ministerul de Interne din Bulgaria şi este greu de crezut ca ei să fi greşit în două rânduri.

Citeşte şi Cornel Dinu acuză un BLAT la NAŢIONALĂ. Stoicikov, cumpărat cu sute de mii de dolari la meciul Bulgaria – România 1-1 din 1991

Conducerea clubului de la malul Mării Negre vrea să-i reclame pe jucători şi la Federaţia Bulgară de Fotbal, numai că dacă se vor găsi dovezi că jucătorii nu şi-au apărat corect şansele, nu este exclus ca echipa să fie retrogradată, după cum anunţă jurnaliştii de la sportal.bg.

Una dintre întrebările la care cei 6 au picat testul a fost:

Aţi primit bani pentru a simula că vă apăraţi corect şansele în ultimul meci împotriva celor de la ŢSKA?

Ludogorets s-a chinuit până în ultima etapă să câştige titlul în dauna celor de la CSKA

Românii sunt din nou campioni în Bulgaria. Echipa la care evoluează patru jucători români, Ludogorets, a câștigat un nou titlu în țara vecină. Campionatul s-a decis în ultima etapă, când echipa din Razgrad s-a impus cu scorul de 4-1, exact în fața celor de la Cherno More.

Ludogorets a câștigat titlul în dauna celor de la CSKA Sofia, echipă cu care s-a luptat până la finalul sezonului. Echipa românilor a încheiat sezonul cu 79 de puncte, cu unul mai mult decât fosta echipă a lui Edi Iordănescu și Thomas Neubert.

În prezent, la Ludogorets evoluează Cosmin Moți, Claudiu Keșeru, Dragoș Grigore și Adi Popa. Autor al unui gol în etapa trecută, Keșeru nu a fost în lot pentru acest ultim meci, Popa a fost rezervă neutilizată şi se va întoarce în Anglia, de unde e împrumutat, în timp ce titulari, dintre români, au fost Grigore și Moți. Ultimii doi au fost integraliști.