Scandal în ancheta tragediei din Apuseni. Şefii fac presiuni asupra procurorului de caz

Un scandal uriaş a izbucnit în ancheta privind prăbuşirea avionului condus de Adrian Iovan. Potrivit România TV, cel care se afla la conducerea acestui dosar a depus la parchet o plângere penală în care acuză presiuni din partea superiorilor săi. Între timp, ancheta continuă iar experții de la siguranța aviației civile au mers în SUA pentru a asista la expertiza motoarelor avionului.

07 oct. 2014, 06:28
Scandal în ancheta tragediei din Apuseni. Şefii fac presiuni asupra procurorului de caz

Anchetatorul din dosarul prăbuşirii avionului pilotat de Adrian Iovan a depus la Parchetul Militar o plângere prin care reclamă mai multe presiuni din partea superiorilor săi şi le cere organelor competente să rezolve această problemă.

În acelaşi timp, ancheta în acest dosar continuă. Mai mulţi experţi din cadrul aviaţiei civile au mers în SUA pentru a asista la expertiza motoarelor aeronavei şi pentru a obţine detalii cât mai concrete cu privire la starea tehnică a avionului.

Citeşte şi Noi dezvăluiri despre TRAGEDIA aviatică din Apuseni. Adrian Iovan A MURIT ÎN CHINURI

Până în momentul de faţă nu au apărut concluzii concrete în acest caz, al căruit deznodământ a fost tragic, soldându-se cu moartea pilotului Adrian Iovan şi a studentei Aura Ion.

Citeşte şi Aniversare tristă pentru fiul lui Adrian Iovan. Vezi ce a făcut la prima zi de naştere fără tatăl său