SCANDAL în Argeş. Zeci de enoriaşi, REVOLTAŢI că preotul lor a fost mutat la o altă biserică VIDEO

Zeci de oameni din Argeş, disperaţi că preotul lor a fost mutat din parohie, au ieşit în stradă. Enoriaşii au cerut explicaţii de la protopop, dar acesta nu le-a răspuns. Oamenii spun că vor merge chiar la patriarhul Daniel. Duhovnicul pe care îl apără credincioşii slujeşte la Costeşti, acolo unde în 1930 biserica a ars în Vinerea Mare. El este cel care a ridicat un nou lăcaş de cult, informează România TV.

24 sept. 2015, 14:10
SCANDAL în Argeş. Zeci de enoriaşi, REVOLTAŢI că preotul lor a fost mutat la o altă biserică VIDEO

Imediat ce au auzit că preotul lor a fost mutat în altă parohie, oamenii din Costeşti s-au adunat în faţa protopopiei. Credincioşii spun că preotul a suferit o criză când a auzit că a fost despărţit de enoriaşi şi a ajuns în spital.

L-au băgat la perfuzii de când a primit această decizie. Muncea cot la cot cu oamenii şi pleca la 3 şi dimineaţa era la slujbă„, a spus o femeie.

Citeşte şi Reacţia halucinantă a unui preot când o enoriaşă cere ca nepotul să fie împărtăşit cu o linguriţă de acasă

Aceeaşi parohie a fost greu încercată în 1930, când biserica a ars din temelii chiar în timpul deniei din Vinerea Mare. 118 oameni au murit atunci, dintre care majoritatea copii. Preotul Ene pentru care plâng acum credincioşii este cel care a ridicat o nouă biserică pe locul celei arse.

Noi suntem educaţi de dânsul, prin multă dragoste, iubire, ne-a unit. Noi vrem să vedem unde s-a greşit, pentru că este preotul nostru, sufletul nostru„, a spus o altă femeie.

Protopopul din Costeşti nu a dorit să discute cu oamenii.

Credincioşii sunt decişi să nu renunţe la proteste şi vor chiar să meargă la Bucureşti, dacă preotul nu va fi lăsat să slujească în continuare la Costeşti.

Citeşte şi INCREDIBIL. Un PREOT, alungat din biserică, îşi face propriul lăcaş de cult