SCANDAL în Braşov. Un tânăr, ucis în timpul unei altercaţii VIDEO

Un tânăr din Ghimbav, judeţul Braşov, a fost ucis în urma unei altercaţii cu alţi doi bărbaţi. Vecinii spun că totul s-ar fi întâmplat pe fondul consumului de alcool, dar se pare că erau şi consumatori de droguri, informează România TV.

16 ian. 2017, 07:42
SCANDAL în Braşov. Un tânăr, ucis în timpul unei altercaţii VIDEO

Tânărul de 25 de ani din Ghimbav ar fi dat buzna în curtea unui vecin, însoţit de alţi amici pentru o reglare de conturi. Băiatul a sfârşit, însă, străpuns de lama unui cuţit.

Deşi au ajuns imediat la faţa locului, medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul înjunghiat.

„Am găsit un bărbat în vârstă de 25 de ani cu două plăgi înjunghiate. S-au început manevrele de resuscitare, fără succes. A fost declarat decedat”, a declarat Octavian Dumitras, medic UPU SMURD.

Tânărul şi prietenii lui erau cunoscuţi pentru problemele pe care le aveau cu alcoolul şi, chiar cu drogurile. În încercarea de a-l aduce pe calea cea dreptă, mama lui l-a trimis la muncă, în Germania. Venise acasă pentru câteva zile, să îşi refacă buletinul. Ajuns iar într-un anturaj nepotrivit, s-a produs o tragedie. Cel care l-a ucis a fost reţinut şi va fi propus pentru arestare preventivă.

Citeşte şi Român găsit spânzurat într-o pădure din Germania. Rudele cred că a fost ucis