SCANDAL în cârciumă. O barmaniţă a fost bătută de o clientă beată VIDEO

Scandal într-un bar din Dej. O angajată a localului a fost bătută de o clientă nervoasă. După ce consumat alcool, femeia a devenit agresivă, i-a reproşat barmaniţei că nu îi acordă suficientă atenţie şi a lovit-o. Întregul incident a fost surprins de camerele de supraveghere din local.

15 dec. 2013, 06:27
SCANDAL în cârciumă. O barmaniţă a fost bătută de o clientă beată VIDEO

Femeia venise la bar împreună cu soţul şi cu un prieten. A băut prea mult şi a început să facă scandal. A lovit-o pe barmaniţă şi a aruncat în ea cu scrumierele de pe mese, potrivit actualmm.ro.

Clienta a început să mă jignească pentru că nu am băgat-o în seamă în timp ce serveam alt client. A început să mă facă în toate felurile. I-am spus să înceteze. A intrat după mine, după bar, m-a apucat de mână şi m-a lovit„, a declarat barmaniţa agresată.

Angajata barului a apucat să apese butonul de panică, dar, între timp, femeia violentă a fost scoasă cu forţa din local de soţul şi prietenul care o însoţeau. Cei trei s-au făcut nevăzuţi fără să-şi plătească consumaţia.

Scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere din bar. Tânăra agresată a depus plangere, iar poliţiştii îi caută acum pe scandalagii.