SCANDAL în Constanţa. Două familii de romi şi-au devastat locuinţele. Patru persoane au ajuns la spital

Scandal ca în filme, joi seara, într-un cartier constănţean. Două familii de romi s-au bătut şi şi-au devastat casele. Totul ar fi pornit de la copiii celor două clanuri care ar fi avut o altercaţie. Părinţii nu au ezitat să se încaiere ca să le ia apărarea. Patru persoane au ajuns la spital, în timp ce agresorii au fugit şi sunt acum căutaţi de poliţişti.

17 iul. 2015, 16:04
SCANDAL în Constanţa. Două familii de romi şi-au devastat locuinţele. Patru persoane au ajuns la spital

Cu vânătăi la ochi și capul spart, membrii unei familii susțin că au fost loviți cu bâtele de niște vecini cu poftă de scandal. Oamenii au povestit că tărăboiul ar fi pornit după ce fiica lor de 17 ani s-a plâns că băiatul vecinilor ar fi insultat-o pe stradă, din senin, scrie reporterntv.ro.

„M-am dus la ea, să vorbesc frumos, s-o întreb de ce ai pus tu mâna pe copilul meu? Și astăzi ne pregăteam să plecăm la Mamaia. S-au îmbrăcat soția și copiii și când să ieșim din casă, au venit şase inși peste noi, a venit sora ei (sora vecinei – n.r.), a venit cu ăia peste noi. Ei au venit cu parul, că așa au considerat ei”, a spus un bărbat.

Ce a urmat este demn de un scenariu de film. Mărturie stau locuințele celor două familii care arată ca după război.

In urma scandalului ambele case au fost devastate. Geamurile au fost sparte, ușile smulse din balamale, iar obiectele de mobilier distruse.

Când a fost alertată Poliția, cei învinuiți că ar fi sărit primii la bătaie au fugit de acasă. Părinții fetei, dar și cei doi copii ai lor, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Am fost solicitați pentru patru pacienți. Pacienții erau stabili, iar traumatismele erau minore”, a precizat dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță.

Răniții susțin că nici după ce au ajuns la urgență nu au scăpat de furia vecinilor. Agresorii le-au trimis mai multe mesaje de amenințare. Victimele au depus o sesizare la Poliție.

Citeşte şi Rudele a doi romi au făcut circ în faţa sediului Poliţiei din Baia Mare VIDEO