SCANDAL în direct la TV. Vadim a luat foc: Măi, handicapatule! Porcule de la Cluj, ti-aş cârpi două palme

Corneliu Vadim Tudor, prezidenţiabilul PRM, l-a atacat foarte dur, miercuri, în direct la România TV, pe Gheorghe Funar, candidat independent la Preşedinţie.

24 sept. 2014, 14:16
SCANDAL în direct la TV. Vadim a luat foc: Măi, handicapatule! Porcule de la Cluj, ti-aş cârpi două palme

Totul a început de la informaţiile conform cărora BEC i-ar putea respinge lui Corneliu Vadim Tudor candidatura la alegerile prezidenţiale din cauza unor nereguli la semnături.

„O mare porcărie. Cele 250.000 de semnături sunt beton, n-au ce să spună, sunt nişte mincinoşi”, a spus Vadim, la România TV.

În momentul în care Gheorghe Funar a intrat în direct şi le-a mulţumit filialelor PRM pentru că l-au ajutat să strângă semnăturile necesare, Vadim a explodat:

„Ăsta este un derbedeu pe care chiar azi îl dau în judecată. Ce filiale PRM te-au ajutat pe tine, măi, handicapatule, măi? De ce semnezi tu ca preşedinte al PRM, porcule de la Cluj? Nu ţi-e, mă, ruşine? Eu sunt preşedintele partidului. Fii tu şarpe Funar pe la spate să pretinzi că eşti preşedinte. Ai noroc că nu eşti lângă mine că ţi-as cârpi două palme. Numai termini, mă, cu boala asta mintală? Du-te mă şi te tratează, dobitocul dracului!”

Liderul PRM a continuat pe acelaşi ton, spunând că „e foarte elegant” modul cum se exprimă „faţă de ce merită momâia asta împăiată”,

De ce nu îl cenzurezi p-ăsta? În ce calitate ai luat tu semnături de la PRM, idiotul dracului?„, a spus Vadim, numindu-l pe Funar „impostor şi golan”.

În replică, Gheoghe Funar a spus că va depune contestaţia la CCR împotriva lui Vadim.

„Eu candidez independent. Am fost susţinut cu semnături strânse din filialele PRM. Asta e părerea dânsului… Eu candidez independent, nu în numele PRM. În premieră, vă anunţ că mâine înregistrez la CCR o contestaţie împotriva candidaturii lui Corneliu Vadim Tudor, în numele PRM, şi vedem ce decide CCR„, a spus Funar.