Scandal în familia Clejanilor. Viorica a luat o decizie drastică

Se pare că nouri negri s-au abătut asupra căsniciei lui Ioniţă şi a Vioricăi de la Clejani, din cauza deciziei cântăreţei de a-şi micşora stomacul.

28 apr. 2014, 16:28
Scandal în familia Clejanilor. Viorica a luat o decizie drastică

Viorica de la Clejani a mărturisit că doreşte să-şi taie stomacul pentru a scăpa de vreo 35 de kilograme. Se pare însă că decizia artistei nu îi face plăcere soţului acesteia, Ioniţă, care spune că nu consideră necesară operaţia. „Nu sunt de acord cu operaţia asta, dar e imposibil să nu existe riscuri. Nu ai cum să slăbeşti dacă mănânci. Chestia asta cu slăbirea, contravine Bibliei. Viorica nu are nicio problemă de sănătate, e tânără, e frumoasă. Operaţia este un risc şi ea nu are nevoie de operaţia asta”, a spus Ioniţă de la Clejani la „La Măruţă”.

Vedeta a spus că a luat această hotărâre după ce într-un timp foarte scurt s-a îngrăşat 10 kg şi pentru că a început să aibă probleme de sănătate din cauza greutăţii.

„Greşeala mea este că prima mea masă începe pe undeva pe la 7 seara şi se termină pe la 3 diminea. Am urmat un tratament pentru tiroidă şi am luat foarte multe pastile, iar din cauza asta nu mi se mai coagulează sângele. Operaţia vreau să o fac cam peste un an. Vreau să slăbesc într-un timp record. Acum, când am văzut că m-am îngrăşat 10 kg în câteva luni am luat această decizie.Vreau s-o fac şi pentru sănătate, pentru că am început să obosesc, pentru că au început să mă doară picioarele”, a spus Viorica de la Clejani pentru „La Măruţă”, potrivit click.ro.

Citeşte şi: SCANDAL MARE în FAMILIA CLEJANILOR. Margherita vrea să se mărite