Scandal în familia PRIGOANĂ. Silviu se ceartă cu fratele său din cauza unei presupuse idile cu propria nepoată

Un alt război în familia Prigoană, de data aceasta Silviu Prigoană se ceartă cu fratele său. Cei doi și-au aruncat jigniri și acuze, după ce omul de afaceri i-a lăsat pe jurnalişti să creadă că ar avea o idilă cu nepoata lui.

04 mart. 2015, 07:03
Scandal în familia PRIGOANĂ. Silviu se ceartă cu fratele său din cauza unei presupuse idile cu propria nepoată

Un frustrat mincinos, hoţ, grandoman şi şantajist„, astfel şi-a caracterizat Daniel Prigoană fratele, pe care îl acuză că i-a furat averea, dar şi familia, potrivit Spy News.

Scandalurile nu se mai termină în familia lui Silviu Prigoană. Unul dintre frații afaceristului s-a înfuriat când Prigoană a spus, în glumă, că ar avea o relație cu fiica lui.

Citeşte şi Un MILIONAR faimos din ROMÂNIA şochează: Sunt pregătit să mor în direct. Lucrurile sunt aranjate

Pe mine m-a sunat cineva de la publicaţia respectivă şi mi-a zis că a văzut pe internet o poză cu mine şi o domnişoară şi m-a întrebat dacă o iubesc. (…) Am spus, la modul general, că ea este tânără, frumoasă şi fertilă, că are 26 de ani. Nu am zis că vreau eu un copil cu ea. Nu mi-aş fi permis asta, pentru că fata este, aşa cum aţi spus şi dumneavoastră, nepoata mea. Sincer, am omis să îi spun şi jurnalistei care m-a întrebat„, a spus Silviu Prigoană.

Citeşte şi Honorius Prigoană, DEZVĂLUIRI cutremurătoare despre AGRESIUNILE fizice la care era supus de către tatăl său

Explicațiile lui Silviu Prigoană l-au lăsat rece pe tatăl fetei.

Fratele meu (…) a rămas ceea ce a fost toată viaţa: un frustrat mincinos, hoţ, grandoman, şantajist şi lipsit de caracter. Nu mai are nici o contribuţie socială demnă de notat„, a spus Daniel Prigoană.

Problemele dintre cei doi fraţi s-au adâncit în momentul în care Daniel a divorţat, iar Silviu Prigoană i-a luat la Bucureşti pe soţia acestuia, dar şi pe copii, fără ştirea lui. Daniel Prigoană își acuză fratele că i-a furat familia, dar şi averea.